Inici Futbol Jornada negra pels equipa del Futbol Sala Capellades

Jornada negra pels equipa del Futbol Sala Capellades

[Img #12879]CADET YUYU:

BAR YUYU CAPELLADES 2 – PALLEJÀ “A” 5
Partit important per les aspiracions del Capellades per seguir a la part alta del campionat contra el seu immediat perseguidor, però després d’aquest resultat s’intercanvien les posicions i els capelladins baixen a la sisena plaça de la classificació.??Partit molt igualat durant la 1ª part amb diverses ocasions de gol per part dels dos equips, amb un futbol molt ràpid per part del Palleja i un control més gran del Capellades, que va acabar a la primera meitat amb el resultat d’empat d’ 1 – 1.??A la segona part semblava que el partit es posava de cara pel Capellades aconseguint el 2-1 en els primers minuts, cosa que havia de donar tranquil·litat a l’equip local per fer el seu joc, però no va ser així. El Palleja va aconseguir empatar el partit ràpidament, cosa que va tornar a igualar el partit i va fer aparèixer els nervis al Capellades, que en dues jugades ràpides, va veure com el Palleja es marcava 2 gols.??Els últims minuts el Capellades ho va intentar fent porter-jugador, cosa que va propiciar alguna ocasió de gol no gaire clara i el Palleja va aprofitar aquest fet per aconseguir el definitiu 2 – 5.
??Jugadors: Izan Blanco, Joel Honrubia, Marc Fernàndez, David Lozano i Victor López. ??Altres jugadors: Àlex Juan, Andreu Margarit, Sergi Sànchez, Marc Juan i Gerard Mateu.??GOLS: Sergi Sànchez i Victor Lopez.
CADET BAR NOU CA L’ÀNGELA:

BAR NOU CA L’ÀNGELA CAPELLADES 2 – F.S COLLBATÓ “A” 3
Normalment quan un equip juga malament acaba perdent. Però aquest cap de setmana els capelladins no es que juguéssin malament. Simplement no hvan saber jugar contra un equip tancat totalment al darrere, sense el seu porter titular i que sortia ràpidament a la contra. Ara toca refer-se i trobar la manera de com guanyar aquest tipus d’equips.
JUGADORS: Marcel Colet, Oriol Perez, Sergi Soler, Oriol Guinart i Marc Vela. També Nil Sabater, Victor Lopez, David Lozano i Joel Honrrubia.
GOLS: Oriol Guinart i Marc Vela.
TRANSPORTS BERNADET:
F.S MANRESA “B” 2 – TRANSPORTS BERNADET CAPELLADES 1
Comença el partit amb domini de l’equip local, posant en perill la porteria del Capellades, molt ben defensada pel seu porter. El nostre equip va agafant confiança i té diverses oportunitats de fer gol, però finalment els locals s’avancen al marcador acabant guanyant la 1ª part 1-0.
La 2ª part va estar molt igualada, tots dos equips amb clares oportunitats, en un partit ràpid, molt disputat, ofensiu sense voler perdre un minut. L’equip del Capellades fa 1 gol i es continua jugant amb molta intensitat fins que en els darrers minuts els manresans fan el darrer i definitiu gol que els fa guanyar el partit.
Jugadors: Marcos Sànchez, David Salguero, Ivan Quintero, Carlos Sanchez i Alex Fernandez. ??Altres jugadors: Marc Bernadet, Jordi Bernadet, Xavi Val, Albert Solé, Francesc Roca, Fran Perez i Alex Mogena.??GOLS: David Salguero.
SÈNIOR:
P.M.MARTORELL “A” 10 – S.A MASATS CAPELLADES 2
Partit per oblidar del S.A MASATS CAPELLADES.
L’enfrontament no podia començar pitjor, ja que abans de complir-se el primer minut, el Martorell marcava un gol de rebot que deixava “tocat” als visitants.?Els capelladins no van saber digerir aquest cop dur i es van desconnectar del joc, regalant el partit en aquesta primera meitat on s’arribaria al descans amb un contundent 4-0.
A la represa jugant més amb el cor que amb el cap, el Capellades va intentar incrementar la intensitat i tancar a l’equip rival a la sortida de la pilota. Així doncs van aconseguir apropar-se al marcador en dues ocasions però en cap moment donava la sensació de que es podia remuntar. ?En una segona part boja, el resultat havia de ser igual d’estrany. Un contundent 10-2 que ha de servir per reflexionar i donar un pas endavant.
JUGADORS: Ivan Reales, Jordi Bisbal, Joaquin Vergel, Biel Castells i Marc Bisbal. També Cristian Arenas, Marcel Riba, Jordi Jimenez, Joel Brugués, Raimon Fuster, Santi Bel i Andoni Bisbal.
GOLS: Marc Bisbal (2).