Inici Motor Jordi Viladoms acaba el Sealine Ral·li en cinquena posició i gust agredolç

Jordi Viladoms acaba el Sealine Ral·li en cinquena posició i gust agredolç

COMPARTIR

[Img #14554]Aquest divendres es disputava l’última etapa del Sealine Cross Country Rally amb un total de 362 quilòmetres d’especial . Els pilots han partit del Bivouac a les 06h30 hora local , per recórrer els últims quilòmetres de la segona prova puntuable per al Mundial de Ral · lis Cross Country .
 

Just abans que es produís aquesta sortida , el pilot Helder Rodrigues, s’afligia d’un problema mecànic en el seu sistema de navegació . La pèrdua de temps provocada per la reparació d’aquest suposat error , ha fet que partís en una posició que no li corresponia i amb avantatge respecte a la resta de pilots , influenciant de manera directa en el resultat final del ral · li .
 

Viladoms creuava la línia de meta en cinquena posició amb un temps total de 04h28’02 ” i perdia d’aquesta manera la seva opció a pujar al podi a favor del pilot d’Honda , Helder Rodrigues .
 

Jordi Viladoms i l’equip de KTM es mostren decebuts amb els esdeveniments i esperen que s’accepti la reclamació emesa a l’organització -en curs encara aquest divendres al migdia- i “acabi imperant el joc net”, reclamen des de l’equip.
 

Viladoms comentava en arribar a meta que , “deixant de la banda l’injust resultat final , he fet una bona cursa i he millorat moltes coses pel que fa a Abu Dhabi . Ja sigui tercer o quart , estic molt tranquil amb la meva actuació , el que m’importa realment és que he millorat en moltes coses i que aquesta és la línia que hem de seguir ” .
 

“He de donar les gràcies a KTM , que m’ha permès córrer encara que aquest ral · li no estava en el meu calendari . He intentat donar el màxim fins a l’últim dia . Ara ja hem de pensar en la pròxima carrera del Mundial , el Ral · li de Sardenya , hem de treballar dur el temps que ens queda per poder preparar el millor possible i arribar amb garanties de fer un bon resultat ” .
 

El pilot de KTM partirà de Doha avui mateix per participar a la Titan Desert , una cursa extrema de bicicletes que transcorrerà entre el 27 d’abril i el 2 de maig al Marroc . “Em vaig directe cap allà, no arribaré en les millors condicions físiques , però intentaré aportar el màxim a l’equip Compex . Pas d’un desert a un altre, això serà encara més dur del previst després d’haver de participar en el Sealine Ral · li , però serà segur una gran experiència ” .

Classificació top5 Etapa 5

1.RODRIGUES Helder 04:17:59
2.FARIA Ruben + 00:01:06
3.BARREDA Joan 00:03:55
4.COMA Marc 00:05:59
5.VILADOMS Jordi 00:10:03

Classificació General Provisional (mancant temps )
1.Joan Barreda
2.Marc Coma
3 . Helder Rodrigues
4 . Jordi Viladoms
5 . Paulo Goncalvez

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*