Inici Motor Jordi Sala, 5è júnior a l’Enduro de Vinaròs

Jordi Sala, 5è júnior a l’Enduro de Vinaròs

El passat cap de setmana es disputava a la localitat de Vinaròs la segona prova d’enduro puntuable pel Campionat d’Espanya.

[Img #21432]La prova constava de dues voltes a un recorregut de 64km passant per camins, rieres pedregoses i de tres proves especials; una d’elles a la platja de Fora Forat a Vinaròs, on va ser tot un espectacle amb molt de públic ja que aquesta platja està ubicada just al devant del Passeig Marítim, on també hi havia el paddock i tota la ubicació de la cursa. Les altres dues especials combinaven circuit de mx amb extremes.

A la categoria de Trofeu Nacional Junior el pilot odenenc de Moto Club Igualada Jordi Sala constava novament inscrit en aquesta categoria. Es la seva segona prova d’enduro en la que participa i tot i tenir alguna caiguda a la zona de la platja i cometre alguns errors a les especials va aconseguir una meritòria 5a posició.

És un pilot vingut del motocross i el funcionament és totalment diferent, però mica a mica es va adaptant a la nova modalitat. La propera cursa d’enduro serà de dos dies i es disputarà a Santiago de Compostela els dies 25 i 26 d’abril.