Inici Atletisme Jan Solà (CAI Petromiralles), argent Sub-20 amb Catalunya al Campionat d’Espanya de...

Jan Solà (CAI Petromiralles), argent Sub-20 amb Catalunya al Campionat d’Espanya de Cros

L’atleta de categoria Sub-20 del C.A. Igualada Petromiralles Jan Solà, va assolir diumenge el sots campionat d’Espanya amb la Selecció Catalana, al 106è Campionat d’Espanya de Cros individual i per Seleccions autonòmiques disputat a Getafe (Madrid).  El va acompanyar el seu entrenador Roger Roca.

Jan Solà va assolir la 39ª posició individual, 6è català, en categoria Sub-20 amb 20 m. 46 seg. per completar els 6.051 m. de cursa, assolint la 2ª posició – Argent – de Catalunya per seleccions amb 38 punts, darrera de Castella La Mancha, guanyadors amb 37 punts i per davant de Madrid, 3ers amb 39 punts, entre 16 seleccions autonòmiques classificades.