Inici Futbol Intensitat màxima en el partit del femení del CF Igualada contra el...

Intensitat màxima en el partit del femení del CF Igualada contra el Guineueta

[Img #5777]No és que esperéssim un partit plàcid contra les noies de la Guineueta, però el partit va ésser d’una intensitat força per sobre de l’habitual. Aquest detall atorga encara més mèrit a un Igualada que es presentava molt just d’efectius i necessitant els reforços de les més jovenetes de l’equip Juvenil-Cadet.

Les locals van sortir fortíssimes posant a prova la porteria de la Noelia des del primer minut, però en el 2′, una falta que va xutar l’Araceli a la zona mitja del camp la va rematar una jugadora barcelonina al fons de la seva pròpia porteria. El 0-1 va canviar el panorama al marcador, però no al partit on els atacs i contraatacs se succeïen sense parar.

No havíem arribat al primer quart quan la Stefany, que acabava d’entrar substituint la Míriam lesionada, rep una pilota recuperada en defensa, regateja la rival i li passa a la Mariona que pel mig i veient la portera avançada li feia passar per sobre posant el 0-2 al marcador.

La intensitat no baixava però l’Igualada tenia el partit més dominat que les de casa, el que li permetia combinar i jugar una mica més al seu estil de joc. És en aquest tram de partit que la Mariona va recollir una passada de la Judit i la va convertir en el 0-3 amb que s’aniria al descans.

Tots sabem que un marcador tan ampli no és garantia de res en el camp del carrer Castor, i així es va demostrar quan les locals van sortir a totes a la segona part. Van posar setge a la porteria igualadina i aconseguiren escurçar distàncies al minut 10 de la segona. Faltava molt partit, massa, per estar tranquils i les noies de Nou Barris intensificaven més i més la pressió. Un penal al minut 23 hagués pogut donar ales a les de casa per la remuntada, però la Noelia, que va fer un partit esplèndid, el va aturar trencant així una mica les seves expectatives.

Tot i així, la forta pressió va fer cedir un segon gol a les igualadines que van haver de lluitar fins al final del partit amb totes les forces per aconseguir els tres punts. Una pilota al pal faltant 10 minuts per acabar hagués pogut donar un respir a l’Igualada, però al final, el coratge i el treball de les noies de Santi Ramos i Paco Pablos van donar el seu fruit.

Cal felicitar els equips femenins de l’Igualada que aquest cap de setmana han aconseguit tres victòries i un empat.

FITXA TÈCNICA:

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert, Yaiza Moratilla, Esther Soler (Ainoa Carrillo 89′), Míriam Solies (Stefany Ferrer 12′) (defensa), Araceli Barroso, Núria Miquel, Jèssica Pablos (centre del camp), Mariona Marsal, Judit Pablos, Marina Salanova (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos.

E.E. GUINEUETA: Sònia Llop, Claudia Badia, Josune Aguiriano, Alba Sáez, Sandra Bellver, Paula García, Maria Hernández, Débora Guerrero, Lucía-Leticia González, Tania Martínez, Sara Palomero. Suplents: Míriam Ávila, Lídia Cruzera, Ester Martínez, Verónica Muyor, Melodia García.

ÀRBITRE: Lorena Collado Fornas. Assistents: Mireia Nagel Cruz – Cristina Monge González

GOLS: 0-1 Lucía-Leticia (pp.) (2′), 0-2 Mariona (13′), 0-3 Mariona (23′), 1-3 Verónica (56′), 2-3 Débora (77′)

INCIDÈNCIES: Targetes grogues Tania (63′), Claudia (85′)

PROPER PARTIT: La setmana que ve hi ha descans de Setmana Santa, i el dia 6 d’Abril l’Igualada rep l’Atl. Prat a Les Comes a 2/4 de 7 de la tarda.