Inici Futbol Inscripcions obertes pel Campus d’hivern Anoia Soccer Total

Inscripcions obertes pel Campus d’hivern Anoia Soccer Total

COMPARTIR

[Img #26379]L’Estadi Municipal de Futbol de Montbui acollirà la primera edició del Campus d’Hivern Anoia Soccer Total, activitat que pretén continuar la tecnificació dels joves talents futbolistes de la nostra comarca. L’activitat es farà els dies 23, 24, 28 i 29, 30 i 31 de desembre, entre les 9 del matí i les 13.30 hores. El preu d’inscripció per a cada infant és de 50 euros –en el cas de germans, 80 euros-. Hi ha places limitades, i el termini d’inscripció finalitza el 20 de desembre. El Campus estarà coordinat i dirigit per tècnics especialistes i entrenadors que permetran als jugadors aprofondir en l’adquisició d’habilitats tècniques, tàctiques, i en la pràctica de l’esport del futbol.

 

Durant el I Campus d’Hivern Anoia Soccer Total s’espera la presència de referents comarcals del futbol com el jugador igualadí Anselm Pasquina, qui milita al PSG Chicago Magic (USA), Josep Carmona Galán, entrenador dins el club de primer nivell Escuela Oficial de Futbol Atlas, de Mèxic, i Josep Díez, jugador igualadí del Sabadell B.

 

Cal recordar que Manager Soccer Total és una agrupació de persones que volen donar a conèixer jugadors de futbol amb talent a la nostra comarca i que ja va organitzar durant el passat mes d’estiu un exitós campus, també a Montbui.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*