Inici Destacats La igualadina Lorena Llamas, a l’equip ciclista Movistar

La igualadina Lorena Llamas, a l’equip ciclista Movistar

COMPARTIR

La igualadina Lorena Llamas és l’única catalana que competirà aquest any amb el mallot blau del Movistar, el primer equip ciclista professional completament femení. Llamas, com la gran majoria de dones ciclistes de màxim nivell, havia de compaginar fins ara l’esport amb una feina complementària o marxar a altres països per a poder viure exclusivament de l’esport. Ara, amb 30 anys acabats de fer, es podrà dedicar de forma professional a la seva passió, el ciclisme.

Va començar a fer ciclisme amb 25 anys, i el 2016 és fitxada per l’equip amateur Frigoríficos Costa Brava-Naturalium, que va aplegar diferents ciclistes catalanes. Llamas va ser una de les revelacions de la temporada, arribant a ser reclutada per la Selecció Espanyola per a diferents curses internacionals, arribant 21a a La Classique Morbihan. La igualadina va arribar sisena a la Copa España de ciclisme, malgrat haver d’ajudar ocasionalment a la seva companya d’equip, Anna Kiesenhofer, que va guanyar.

L’equip del Bizkaia-Durango la va fitxar l’estiu de 2016 i, un any després, Movistar s’ha fixat en ella per bastir un equip ciclista femení que busca equiparar potencial amb el masculí patrocinat pel gegant de les telecomunicacions.

FER UN COMENTARI

*