Inici Destacats Igualada vibra amb les matinals 4×4

Igualada vibra amb les matinals 4×4

COMPARTIR

Milers de curiosos i aficionats al motor es van apropar dissabte i diumenge a la zona de l’Avinguda Catalunya d’Igualada que, un cop l’any, esdevé un exigent circuit de cinc hectàrees per posar a prova els vehicles 4×4.

El Moto Club Igualada ha tancat la setena edició de la seva matinal 4×4 amb un total de 260 participants que han gaudit, amb més o menys gosadia, de les diferents pistes.

L’ànima de l’esdeveniment és Joan Manel Tomàs, responsable de la secció de 4×4 de l’entitat igualadina al que acompanyen una setantena de voluntaris. Tomàs explica que hi ha dues pistes, “una per a vehicles SUV de sèrie i l’altra per a vehicles preparats, més tècnica i canyera”.

Pel que fa els participants, la cita igualadina acull perfils diversos, “des de persones que mai han posat una marxa reductora, a famílies que passen pel circuit de vehicles de sèrie i gent que està molt experimentada, i tots s’ho passen pipa”.

I per tal que així hagi estat, l’organització ha fet enguany una aposta per reforçar la seguretat, “filant més prim en el control d’assegurances i ITV, així com mirant que tothom vagi cordat i amb les finestres pujades segons la zona”, segons Tomàs. Aquestes mesures han reduït el nombre de participants respecte els 300 de l’any passat, però amb el valor que no hi ha hagut cap incident remarcable.

La matinal 4×4 va començar l’any 2011 amb un sol dia d’activitat que ja va aplegar un centenar de participants. Ho recorda el mateix Tomàs, que explica que va tenir la idea d’organitzar l’esdeveniment després de participar al Campionat de Catalunya de 4×4.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*