Inici Societat Igualada tindrà pisos d’inclusió social

Igualada tindrà pisos d’inclusió social

COMPARTIR

El ple del Consell Comarcal de l’Anoia ha aprovat aquest dimarts la creació de pisos denominats d’inclusió social gràcies a un acord amb l’associació Nou Quitxalles. Els pisos s’adreçaran principalment a noves d’entre 18 i 25 anys, persones joves amb fills a càrrec o bé famílies monoparentals amb infants i adolescents.

El Consell Comarcal de l’Anoia derivarà les persones necessitades en matèria d’habitatge cap a aquest recurs, on podran estar-se un període d’un any, tot i que serà renovable anualment. Els usuaris hauran d’estar empadronats a Igualada, que és
hi ha els pisos, en un edifici propietat de l’Obra Social La Caixa. Els tres pisos que formen inicialment el projecte són habitatges d’entre 47 i 53 metres quadrats moblats.

En funció de la situació social i econòmica dels usuaris es podrà contemplar  que  els  usuaris  puguin aportar una quantitat econòmica en relació a mobiliari, estris i electrodomèstics.

El Consell Comarcal aportarà 2.522 euros per completar les despeses que no puguin assumir els inquilins. El conveni contempla un cost anual de poc més de 8.000 euros.

L’assignació de l’habitatge és paral·lela a la inclusió en programes d’inserció sociolaboral i altres espais i serveis de suport.

FER UN COMENTARI

*