Inici Destacats Igualada Som-hi obre un nou canal de contacte amb la ciutadania a...

Igualada Som-hi obre un nou canal de contacte amb la ciutadania a través de Whatsapp

COMPARTIR

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) ha obert una nova via de contacte amb la ciutadania. Segons ha fet públic a través d’un comunicat, “el seu regidor portaveu, Jordi Cuadras, escoltarà personalment les preocupacions de les ciutadanes i ciutadans d’Igualada que enviïn un missatge de Whatsapp al número 674 966 031 explicant allò que els inquieta. Una vegada rebut el missatge, Cuadras els trucarà personalment per escoltar les seves preocupacions i buscar possibles solucions”.

L’objectiu de l’acció és conèixer què preocupa a les veïnes i veïns d’Igualada. L’acció a través del canal de Whatsapp de la formació se suma a les visites als diferents barris que les regidores i regidors d’Igualada Som-hi fan de manera periòdica per escoltar les veïnes i veïns on la seguretat, la neteja i la feina són els tres temes més recurrents en les preocupacions per part de la ciutadania.

Jordi Cuadras destaca que “per nosaltres, política municipal i proximitat són sinònims. Estem a l’oposició però posem a disposició de la ciutadania aquest canal de Whatsapp per conèixer, personalment i mitjançant totes les trucades que calguin a partir dels missatges rebuts, el màxim les inquietuds, aspiracions i coses a millorar que volen les veïnes i veïns dels diferents barris. Ens posem a la seva disposició amb un contacte directe per tornar a fer avançar Igualada escoltant a tothom”.

FER UN COMENTARI

*