Inici Societat Igualada convoca ajuts per a llars d’infants, llibres de text i material...

Igualada convoca ajuts per a llars d’infants, llibres de text i material escolar

COMPARTIR

El ple municipal de l’Ajuntament d’Igualada ha aprovat les bases que regulen els ajuts que convoca el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament i que són específicament per a Llibres i Material escolar i Escolarització i Menjador de les escoles bressol. El termini s’obrirà del 6 al 24 de juliol, ambdós inclosos.

Els ajuts per als llibres de text estan dotats amb 75 € per l’alumnat de primària i 100 € a secundària. També s’ha obert la convocatòria per la sol·licitud d’ajuts per a material escolar adreçat a alumnes de P3, P4 i P5 i dotada amb 40 €.

Pel que fa a la convocatòria d’escolarització a les llars d’infants, adreçades als infants de P0, P1 i P2, la dotació és de 30 € per mensualitat, xifra que representa 330 € anuals per cada fill o filla matriculat en una escola bressol de la capital de l’Anoia. El darrer ajut que s’ha convocat és el de menjador per als alumnes de les escoles bressol municipal, dotat amb 5€ per àpat i 3 € a les escoles bressol concertades.

Per agilitzar el procés de petició, enguany totes les persones que durant el curs 2019-2020 van ser beneficiàries de qualsevol dels ajuts que es van atorgar des del departament i des del Patronat Garcia Fossas podran renovar-los, sempre que confirmin que la seva situació econòmica és la mateixa. Les persones rebran un missatge al telèfon mòbil en què seguint l’enllaç podran confirmar la seva sol·licitud per al curs 2020-2021.

Paral·lelament, també s’habilitarà un e-tràmit al web de l’Ajuntament per a totes les persones que vulguin sol·licitar l’ajut per primera vegada, Tot i que la sol·licitud es farà preferentment de manera telemàtica, també s’obrirà un període de cita prèvia per aquelles persones que tinguin dificultats per fer-ho en línia. Podeu trobar tota la informació a www.igualada.cat

Preinscripció a les escoles bressol municipals

Enguany l’Ajuntament d’Igualada compta amb 4 escoles bressol municipal, Escola Bressol l’Espígol (2 línies), Escola Bressol La Rosella (dues línies), Escola Bressol La Lluna (una línea) i la recentment incorporada Escola Bressol l’Ateneu (una línia).

Això ha permès oferir un total 114 places, tenint en compte que les ràtios són de 8 infants a P0; 1e infants a P1 i 2o infants a P2. El nombre total de sol·licituds de preinscripcions ha estat de 110. En concret, hi ha hagut 18 sol·licituds per a P0 (per a 31 places); 65 sol·licituds per a P1 (per a 47 places) i 27 sol·licituds per a P2 (per a 36 places). Les famílies de P1 que han demanat en segones opcions o successives l’Escola bressol l’Espígol podran obtenir plaça en aquesta llar.

El dijous 23 de juny es va fer el sorteig per resoldre les situacions d’empat i ordenar l’admissió. El número de desempat va ser el número 53 i a partir d’aquí s’han ordenat les llistes que, s’han publicat aquest dimecres, 1 de juliol.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*