Inici Societat Igualada celebra dissabte la seva 16a Marató de Donació de Sang

Igualada celebra dissabte la seva 16a Marató de Donació de Sang

COMPARTIR

El pròxim dissabte 28 de setembre , de 10 a 22h, el Teatre Municipal de l’Ateneu acollirà una nova edició de la Marató de Donació de Sang. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la implicació de l’Ajuntament d’Igualada, MIPS Fundació Privada, l’Ateneu Igualadí i l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia.

A les 10 del matí es donarà inici a la Marató; mitja hora més tard hi haurà la Cercavila de la Marató amb el Mal Llamp, els Petits Diables d’Igualada i l’Associació Esportiva Hoquei Línia Igualada (sortida de la plaça de l’Ajuntament).

Cap a 2/4 de 12 del migdia, acte d’agraïment de la Marató, i seguidament Actuació de dansa de l’Estudi de Ballet Montse Andrés, i exhibició de Swing Anoia.

A la tarda, partir de les 6 hi haurà actuacions diverses amb Masterclass de hip-hop amb l’estudi dell’Arte; una hora més tard actuació de dansa oriental i tribal amb l’Escola Luna Mora, i cap a quarts de vuit, actuació de dansa de l’Escola Sweet India.

Durant tot el dia els donants entraran en el sorteig d’un TV-LG LED de 32 polzades 32LK500BPLA de resolució 1366×768, gentilesa de Mútua Igualadina de Previsió Social. També rebran un obsequi de l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia, i hi haurà a disposició un refrigeri atractiu amb diferents col·laboracions d’establiments i empreses d’Igualada.

S’espera continuar posicionant Igualada al capdavant de la donació de sang i que aquesta Marató ajudi a recuperar l’estoc de sang que necessita mantenir Catalunya després de l’estiu.

Donar sang, un hàbit cívic

De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions:
– Tenir més de 18 anys
– Pesar 50 quilos o més
– En cas de ser dona, no estar embarassada

Per donar sang no cal estar en dejú.

Al web www.donarsang.gencat.cat es dóna resposta a les preguntes més freqüents sobre la donació de sang.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*