Inici Atletisme Igualada acull diumenge el Campionat de Catalunya de clubs, organitzat pel CAI...

Igualada acull diumenge el Campionat de Catalunya de clubs, organitzat pel CAI Petromiralles

COMPARTIR

Aquest diumenge 27 d’Abril al matí, es disputarà a Igualada la 2.ª Jornada del Campionat Català de Clubs d’Atletisme masc. i fem., competició que substitueix l’antiga LLiga Catalana, i en la que prenen part els equips absoluts masculí i femení del C.A. Igualada Petromiralles,  enquadrats al Grup “A”, i competició en la que prenen part la majoría dels Clubs capdavanters de l’atletisme català, inclosos els que participen en LLigues estatals de Divisió d’Honor o 1.ª Divisió.

 

La segona Jornada del Grup “A” es durà a terme diumenge, a partir de les 9,15 h. del matí, a l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada amb organització del CAI Petromiralles, i tindrà la participació de 6 conjunts masc. i 7 de femenines. El C.A. Cambrils participa únicament en femenines, i ho fa al Critèrium Català de Clubs per aquest motiu.

 

Els equips masc. que participen en aquest Grup “A”  son:  –  C.Esp. Penedés – C.A. Igualada –Avinent C.A. Manresa – C.A. Tarragona – LLeida U.A. i C.A. Valls Andorra. 

 

Per la seva part, els conjunts fem. que participen en aquest Grup “A” en aquesta primera fase de competició del Camp. Català de Clubs son: C.Esp. Penedés – C.A. Igualada – Avinent C.A. Manresa – C.A. Tarragona – Lleida U.A. –  C.A. Valls Andorra i C.A. Cambrils.

 

En aquesta 2.ª Jornada es disputaran les proves que no es van dur a terme en la 1.ª Jornada del Grup A, que es va disputar el passat 12 d’Abril a Tarragona.  

 

Aquestes 2 Jornades prèvies, serveixen per agrupar els conjunts masc. i fem. amb puntuacions per taula internacional, que competiran posteriorment per grups a la Final del 3 – 4 de Maig, lluitant per assolir el títol català els clubs participants en el grup capdavanter, i per les diferents posicions d’honor de la resta de grups.                                                                                                        

                                                                                                        

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*