Inici Destacats Igualada acull el Campionat d’Espanya de Frontennis Olímpic

Igualada acull el Campionat d’Espanya de Frontennis Olímpic

Els Frontons del Molí Nou acolliran fins diumenge la Fase Final del Campionat d’Espanya de Frontennis Olímpic Femení i Masculí. Aquest divendres les proves s’han hagut de realitzar a Barcelona per la puja.

Serà el primer cop que la capital de l’Anoia és la seu d’un Campionat d’Espanya de Frontennis i des del club indiquen que ha estat clau l’aposta municipal per la renovació i adaptació dels 2 frontons del Molí Nou a la reglamentació federativa.

En aquesta Fase Final del Campionat, hi participaran 12 Clubs de 5 comunitats autònomes; València, Illes Canàries, Castilla y León, Castilla La Mancha i Catalunya.

Per Catalunya hi participaran 2 Clubs, C.N. Terrassa amb 4 parelles i el Club Frontennis Igualada amb 3 parelles, una d’elles a la Categoria d’Honor que es va classificar a les prèvies que es van celebrar a Toledo. Tot un èxit per al club igualadí, ja que va jugar amb les 12 millors parelles d’Espanya.

Aquest dissabte al matí finalitzarà la fase de grups, i a partir de les 16.30 h. tindran lloc les semifinals femenines i masculines del Campionat. Diumenge, a partir de les 10.30 es disputaran en horari continuat les finals de la competició. En primer lloc la final masculina de primera, seguit de la final femenina i per acabar la final masculina d’honor.

Seguidament es farà el lliurament de premis i un petit refrigeri per als participants i espectadors.

Tant les semifinals com les finals seran retransmeses en streaming a través de La Liga Sports.