Inici Futbol Gran remuntada de les noies del CF Igualada

Gran remuntada de les noies del CF Igualada

[Img #4961]La Roca és sempre un equip difícil de guanyar, sobretot al seu camp, però l’excel·lent disposició tàctica de l’Igualada i la serenitat de les noies, van fer possible remuntar àmpliament el gol encaixat el primer minut de partit.

Les del Vallès juguen a aprofitar la capacitat realitzadora de la seva jugadora Carla, cosa que han aconseguit al primer minut de joc, i imprimeixen molta intensitat al partit, impedint el joc fluid de l’equip rival.

Les igualadines s’han anat sobreposant a les dues fortaleses de les locals i després d’un inici de partit desconcertades, han anat prenent el domini del joc. Jugant com saben, no havia de tardar arribar l’empat i així ha sigut a la mitja hora de joc en què la Mariona ha aconseguit empatar el partit.

Amb domini ja clar de l’Igualada, el segon gol ha vingut d’una jugada de la Judit per la banda que la Mariona ha rematat esplèndidament de cap. En els cinc minuts que faltaven per la descans, l’Igualada podia haver sentenciat el partit amb un tercer gol que s’ha resistit a entrar.

La segona part: continuació del final de la primera. Domini de l’Igualada que malgrat tot no aconseguia marcar el gol de la tranquil·litat. S’ha fet esperar, però una falta a la zona mitja l’ha penjat l’Araceli i la Mariona, molt inspirada, l’ha enviat directa a la xarxa, aconseguit així relaxar els nervis dels assistents i el seu hat-trick particular.

D’aquí al final, poca cosa, les blanc-i-blaves han perdut gas i l’Igualada ho ha aprofitat per marcar el quart després d’una jugada molt bona de la Judit per la banda que la Núria, venint de segona línia, ha rematat des de la frontal de l’àrea.

Amb aquest resultat i depenent de què passi al partit entre l’Europa i l’AEM, les nostres noies es posen en quarta posició empatades a punts amb les terceres.

FITXA TÈCNICA:

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert, Janet Mendoza (Yaiza Moratilla 78′), Carla Navarro, Míriam Solies (defensa), Araceli Barroso (Judit 81′), Jèssica Pablos, Núria Miquel (centre del camp), Mariona Marsal, Judit Pablos (Esther Soler 78′), Marina Salanova (Ainoa Carrillo 78′) (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos.

P.B.B. LA ROCA: Marta Molero, Mireia Gironès, Sainza Iglesias, Carla Atienza, Mònica Galisteo, Ainhoa Cano, Noemí Acharkouk, Tamara Figueras, Gemma Martínez, Sandra Serrano, Anna Carles. Suplents: Anabel Herrero, Claudia Net, Maria López, Lídia Molina, Ana-Isabel Navas, Judit Perramon. Entrenador: Ruben Álvarez Belmonte

ÀRBITRE: Alexandre Gómez Sans. Assistents: Mohamed Laaouit – Ruben Garcia Boix

GOLS: 1-0 Carla (1′), 1-1 Mariona (29′), 1-2 Mariona (39′), 1-3 (78′), 1-4 Núria (87′)

INCIDÈNCIES: Targetes grogues a Mariona (41′) i Carla (43′)

PROPER PARTIT: Dissabte a 2/4 de 7 l’Igualada rep el Parroquial Santa Eugènia de Girona en un partit que no s’hauria de complicar