Inici Destacats La Gran Festa del Vi torna dissabte a Igualada

La Gran Festa del Vi torna dissabte a Igualada

COMPARTIR

Igualada Comerç torna a portar al bell mig de la Rambla d’Igualada La Gran Festa del Vi. Després de l’èxit de les últimes edicions, aquesta activitat arriba amb força el dissabte, dia 10 de novembre. La ciutat es tornarà a engalanar per tal de celebrar la seva setena edició, reunint els millors productors de vins de proximitat i d’altres productes gastronòmics i de la comarca com a protagonistes.

Igualada Comerç vol fer que La Gran Festa del Vi creixi més encara en qualitat. L’organització també vol explorar les vies que permetin una major vinculació de la festa amb les botigues de la ciutat i que La Gran Festa del Vi repercuteixi en les vendes del comerç en general. L’horari de la festa serà de les 12 del migdia fins les 11 de la nit.

Com ja ha passat altres vegades, La Gran Festa del Vi coincidirà amb altres iniciatives que potencien el petit comerç, com és Igualada Slow Shopping, on els establiments d’Igualada oferiran descomptes extres del 7 al 10 de novembre.

Com sempre, el públic assistent a La Gran Festa del Vi podrà gaudir d’activitats paral·leles, com per exemple la xerrada “Passeig per la Història del Vi Cooperatiu” a càrrec d’Anna Berenguer i Badia, enginyera agrícola especialitzada en Enologia i també musica en directe i altres activitats.

FER UN COMENTARI

*