Inici Poliesportiu Gran actuació dels màsters del Club Natació Igualada a la travessa de...

Gran actuació dels màsters del Club Natació Igualada a la travessa de les Illes Medes

[Img #9062]El passat diumenge es va celebrar la 47ª Travessa de les Illes Medes a l’Estartit, organitzada pel Club Natació l’Estartit, amb 700 inscrits i on s’havien de nedar entre 1.500 metres, entre les Illes Medes i el port de l’Estartit. El bon temps, i un mar mogut, va acompanyar als nedadors que van realitzar aquesta activitat en un entorn natural tant especial com les Illes Medes.
Els Màsters del CNI hi van tenir una nutrida representació, amb nou participants de diverses edats, tant de categoria masculina com femenina, tenint 5 dels mateixos entre els 100 primers de la classificació general. El primer en arribar del CNI va ser Gerard Gual, amb un temps de 21 minuts i 54 segons, quedant en la posició 10 de la classificació general i 5è de la seva categoria. El segon en arribar va ser Dani Grados, amb un temps de 22 minuts i 41 segons, quedant en la posició 23 de la classificació general i 7è de la seva categoria. La tercera en arribar va ser Irina Torelló, amb un temps de 24 minuts i 03 segons, quedant en la posició 32 de la classificació general i 2a de la seva categoria; va obtenir medalla per la seva posició a la seva categoria entre les 43 participants de la mateixa. El quart en arribar va ser Marc Arcil, amb un temps de 25 minuts i 20 segons, quedant en la posició 59 de la classificació general i 15è de la seva categoria. La cinquena en arribar va ser Mireia Murillo, amb un temps de 26 minuts i 43 segons, quedant en la posició 90 de la classificació general i 10a de la seva categoria.

Amb aquesta travessa els Màsters del CNI van escalant posicions en aquest tipus d’esdeveniment esportiu, millorant dia rere dia gràcies al compromís, constància i esforç dels seus nedadors i nedadores i del seu entrenador. El pròxim repte, la travessa de Sitges el pròxim 4 d’agost.