Inici Societat La Generalitat multa la Hispano amb 20.000 euros per deficiències a la...

La Generalitat multa la Hispano amb 20.000 euros per deficiències a la línia Igualada-Barcelona

COMPARTIR

El departament de Territori i Sostenibilitat ha obert 15 expedients sancionadors contra l’empresa Monbus Hispano Igualada per diferents irregularitats en el servei de la línia Igualada-Barcelona.

La majoria dels expedients, onze, estan relacionats amb el propi servei i amb canvis d’horari sense previ avís. Els quatre expedients restants són per irregularitats observades en inspeccions a vehicles. Els expedients es traduiran en sancions econòmiques que sumen entre 18.000 i 20.000 euros. Fonts del departament expliquen que el 70% de les reclamacions dels usuaris fan referència a l’incompliment d’horaris, el que indica “una gestió millorable” més que manca de capacitat.

També a Manresa

El departament també ha obert un expedient informatiu a la mateixa empresa per les incidències que ha patit la línia de Manresa a Barcelona des de dissabte, quan la firma igualadina es va fer càrrec del servei. Tot i que Hispano va anunciar que augmentaria la freqüència de vehicles respecte la que oferia l’anterior concessionari, a l’hora de la veritat hi han hagut busos que han patit retards i alguns que, directament, no han passat, segons han denunciat diversos usuaris.

infoanoia.cat / www.elsetmanari.cat

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*