Inici Destacats Gemma Robert i Daniel Vaqués de la UECANOIA, segons a la Marxerola

Gemma Robert i Daniel Vaqués de la UECANOIA, segons a la Marxerola

Al Parc del Turonet (Cerdanyola del Vallès) va tenir lloc aquest passat cap de setmana la Marxerola, una prova de marxa nòrdica amb un recorregut de 10km i 230m de desnivell positiu per la serra de Collserola. Els atletes del Club Excursionista UECANOIA Daniel Vaqués i Gemma Robert, van tenir-hi una destacada actuació en una cursa enguany molt concorreguda. El Daniel es va situar tot el recorregut amb el grup capdavanter defensant la posició i aconseguint arribar en segona posició absoluta amb un destacable temps de 1h 10 min. La Gemma pel seu costat, qui ens té ja acostumats a veure-la a la capçalera de les posicions femenines, arribà també en segona posició absoluta en categoria femenina i setena de la general amb un molt bon registre de 1h 25 min. La secció de Marxa Nòrdica de la UECANOIA, està formada per atletes de totes les edats, tenint una destacada presència sobretot a les categories infantils on la marxa nòrdica hi té cada cop més acollida, evidenciant-se encara més amb les activitats extraescolars organitzades pel club anoienc en diverses escoles de la comarca.