Inici Destacats La fibra òptica arriba al Pla de Rubió

La fibra òptica arriba al Pla de Rubió

COMPARTIR

Iguana ha fet arribar la seva pròpia xarxa de fibra òptica a Rubió. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubió, més d’una vintena d’immobles de la zona poden gaudir d’una connexió a Internet amb un servei de proximitat, sobretot al Pla de Rubió i algunes cases o masies disperses.

A Rubió, com a la resta de municipis on l’operador amb seu a l’Anoia hi té desplegada la seva pròpia xarxa de fibra òptica, Iguana ofereix l’ample de banda més elevat de la comarca amb fins a 1 Gbps de descàrrega i 300 Mbps de pujada per a particulars a preus d’allò més competitius. És tracta doncs, d’un ample de banda d’alta qualitat amb un servei de proximitat, quelcom necessari en els temps que corren. Sobre qualsevol connexió a Internet s’hi pot afegir telefonia fixa, línies de telefonia mòbil o televisió, així com serveis específics per a empreses.

Iguana també està finalitzant el desplegament de la seva xarxa de fibra òptica a Copons, Veciana i Orpí; i té previst iniciar fer arribar la seva pròpia xarxa de fibra òptica a Piera, La Llacuna, Sant Joan de Mediona i a Montserrat Parc i Sant Pau de la Guàrdia del terme municipal del Bruc.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*