Inici Destacats El Festival de Llegendes de Catalunya celebrarà 10 anys a Sant Martí...

El Festival de Llegendes de Catalunya celebrarà 10 anys a Sant Martí de Tous

COMPARTIR

Sant Martí de Tous acollirà els dies 6 i 7 de juliol de 2019 la 10a. edició del Festival de Llegendes de Catalunya, el FesLleCat; un festival únic al territori català que reuneix durant tot un cap de setmana la presència de més de 3.000 persones.

Aquest any el FesLleCat, que celebra el seu desè aniversari, comptarà amb més d’una vintena de propostes entre activitats i espectacles per a tots els públics. L’activitat principal és l’Apagada de Misteri, que tindrà lloc durant la nit del dissabte 6 de juliol, i és quan el cas antic del poble es queda a les fosques i 6.000 espelmes marquen un recorregut de llegendes misterioses que culminen al pati del Castell del Tous amb la interpretació d’una última llegenda que enguany interpretarà l’actriu catalana Clara Segura.

D’entre les cares conegudes, el FesLleCat compta aquesta any també amb la participació de l’actor Josep Julien que serà l’encarregat d’explicar-nos algunes llegendes de caràcter adult mentre podrem gaudir de l’art pictòric de Toni Ortiz. També és important la visita de la pallassa Pepa Plana, que ja va participar al festival fa dues edicions, i aquest cop tornarà a Sant Martí de Tous versionant el seu nou espectacle “Veus que no veus” al costat de la pallassa Noël Olivé. Totes dues intentaran explicar alguna que altra llegenda per adults.

Els Racons de Llegenda són també un dels actes centrals del FesLleCat. Milers de persones visiten els diferents escenaris del poble on es podran escoltar les llegendes de diverses localitats catalanes de Tarragona, Girona, Lleida, Barcelona i de Sant Martí de Tous.

FER UN COMENTARI

*