Inici Destacats Ferran López no continuarà com a entrenador de l’Igualada Rigat HC

Ferran López no continuarà com a entrenador de l’Igualada Rigat HC

COMPARTIR
Ferran López. Foto: Xavier Garcia.

L’entrenador de l’Igualada Rigat HC, Ferran López, ha anunciat “de manera unilateral” a través de les xarxes socials i en declaracions a mitjans de comunicació que no continuaria al club arlequinat.

A través d’un comunicat, el club ha reaccionat als “dubtes mostrats durant els dos darrers mesos per part del Sr. Ferran López, sobre la seva continuïtat com entrenador del primer equip de l’Igualada Rigat HC”. Després de consultar “tots els jugadors i altres integrants del primer equip i havent escoltat la seva opinió i amb el seu recolzament”, la Junta Directiva va decidir el passat dilluns a la tarda comunicar a López que no continuaria com entrenador del primer equip de l’Igualada Rigat HC per la temporada 2019-2020.

El comunicat deixa clar que “no es intenció d’aquesta Junta Directiva fer públics els detalls dels esdeveniments ocorreguts i les converses mantingudes amb totes les parts durant els darrers dos mesos perquè això correspon exclusivament a la responsabilitat de les tres parts implicades”.

La mateixa junta directiva agraeix a Ferran López “la dedicació i l’esforç que durant aquests quatre anys ha dedicat a l’Igualada Rigat HC, així com desitjar-li el millor pel seu futur, dins i fora de les pistes d’hoquei”. El proper dissabte, després del darrer partit de l’OK Lliga davant del Calafell, el club convida a l’afició a acomiadar-se “i retre un merescut homenatge” a Ferran López.

En consonància amb el lema del club “Caminem sempre endavant”, L’Igualada Rigat HC conclou que continuaran “treballant pel bé i el futur” de l’entitat, perquè “les persones passen, el Club continua”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*