Inici Futbol El FC Fàtima presenta la seva nova junta

El FC Fàtima presenta la seva nova junta

COMPARTIR

El passat mes de maig es va produir un relleu al capdavant del Fútbol Club Fàtima, una nova junta que es presentarà de forma oficial el proper divendres dia 7 de Juny a les 20h en les instal·lacions de Can Masarnau.

A través d’un comunicat, la junta es presenta com “a l’igual que molts de vosaltres, no som més que un grup d’amics, socis del FC Fátima, que ens vam oferir a donar el pas, especialment davant la necessitat de donar continuïtat al gran treball realitzat per l’anterior grup directiu, encapçalat pel José Hernández, de nou nomenat president de l’entitat, i garantir la necessària gestió d’un Club amb el qual ens identifiquem plenament”.

La nova Junta resta integrada per José Hernández (President), Montse Cobos (Vicepresidenta), Jaume Pelfort (Tresorer), Javier García (Secretari) i com a Vocals, Vicente Izquierdo, Olga Rodríguez, Sebastián Vergara, Francisco Cobos, Darío Tené, Carlos Vara, Raúl Sánchez i Miguel Ángel Soriano.

Des de la Junta tan sols volem demanar a tots els que formen part d’aquest Club, pares, mares, jugadors i jugadores, equip tècnic i directius, “el vostre ajut i implicació perquè el FC Fàtima no deixi de créixer, any rere any, i de consolidar-se com el que actualment és, un Club reconegut i de referència en el futbol comarcal i català”.

La nova junta afegeix que “hem assumit aquest repte amb orgull i, alhora, amb absoluta honestedat i esperit de compromís i dedicació a un Club com el nostre, petit de dimensions però molt gran en il·lusió valors i qualitat humana”. Els nous responsables del club aprofiten per demanar el recolzament de tots els socis “perquè entre tots anem refermant i consolidant el nostre FC Fàtima i, alhora, fer-lo més proper i participatiu”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*