Inici Destacats Un “fashion film” sobre el tèxtil igualadí rep 6 nominacions en un...

Un “fashion film” sobre el tèxtil igualadí rep 6 nominacions en un festival de cinema de Califòrnia

COMPARTIR

El Fashion Film “Knitting Dreams” sobre la industria tèxtil-moda anoienca, dissenyat i produït per l’Agència Boxcom per encàrrec de l’Agrupació Tèxtil Fagepi i recolzat per l’Ajuntament d’Igualada, ha rebut 6 nominacions a La Jolla International Fashion Film Festival de Califòrnia. En concret, les nominacions són a les categories de millor director, millor pel·lícula, millor concepte creatiu, millor edició, millor banda sonora i millor disseny de so.

La Jolla International Fashion Film Festival és el primer festival internacional especialitzat en films sobre moda fundat als Estats Units i es considera la trobada de cineastes de moda més gran del món. L’onzena edició del festival se celebrarà els propers dies 24 i 25 de juliol de 2020, i enguany es farà de manera online a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Tot i que els guanyadors es donaran a conèixer aquest mes de juliol, es farà una gala d’entrega dels premis de manera presencial el juliol de l’any que ve, el 2021.

El curtmetratge “Knitting Dreams” s’emmarca dins la campanya promocional “Igualada Fashion Go Digital”, que l’agrupació tèxtil Fagepi i el centre per la Innovació Fitex van llançar ara fa un any per projectar al món tot el potencial del clúster tèxtil del territori, amb l’objectiu d’atraure compradors i dissenyadors que apostin per fabricar a l’Anoia.

El Fashion Film presenta, de forma creativa i estètica, uns valors que van associats a la producció tèxtil de l’Anoia, entre els quals destaca la proximitat, la creativitat, el disseny, la innovació i l’experiència; valors intrínsecs al clúster de la moda de l’Anoia.

El director del film i fundador de l’empresa Boxcom, Joan Domènech, es mostra molt satisfet que Boxcom travessi fronteres: “Aquestes nominacions són un reconeixement internacional a la feina de tot l’equip de Boxcom, així com de la indústria tèxtil de l’Anoia que ha servit d’inspiració per a crear el curtmetratge”.

Per la seva banda, el director executiu de l’agrupació tèxtil Fagepi, David Garcia, s’ha mostrat convençut del potencial del film igualadí com a eina promocional del tèxtil que es fa a l’Anoia: “des del clúster tèxtil vam decidir utilitzar les eines de promoció digital per fer el salt al món, i ara podem dir que ho estem aconseguint; el reconeixement internacional que està tenint el film n’és una prova”.

El Fashion Film “Knitting Dreams” forma part de l’estratègia de promoció de la industria tèxtil i moda d’Igualada impulsada, de forma col·laborativa, per la Fundació Tèxtil FITEX, l’agrupació Tèxtil FAGEPI i l’Ajuntament d’Igualada.

El film “Knitting Dreams” es pot veure en aquest enllaç.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*