Inici Destacats ERC reclama al govern d’Igualada ‘direcció política’ per resoldre els conflictes de...

ERC reclama al govern d’Igualada ‘direcció política’ per resoldre els conflictes de la Festa Major

COMPARTIR

Durant aquesta festa major diverses entitats i col·lectius han protestat públicament per manca de suport, organització, planificació i iniciativa del govern municipal respecte l’organització de la festa major. Precisament des d’ERC apunten que “les entitats que s’han queixat estan fent evident que hi ha diverses problemàtiques quant a l’organització de la festa major a la ciutat i el govern municipal no pot seguir amagant-se o inhibint-se”.

En aquest sentit el regidor republicà Joan Valentí assegura que “l’ajuntament d’Igualada ha de prendre la iniciativa en la resolució dels conflictes que hi ha durant la festa major” i apunta que “això s’ha de començar a fer ja i no a última hora, escoltant a tothom, fent d’àrbitre i treballant en pro d’aconseguir un acord de ciutat i d’entitats”. Segons Valentí “l’ajuntament no pot seguir fent veure que no passa res o deixar que això es resolgui sol o per art de màgia sinó que ha d’esdevenir un actor proactiu que cerqui consensos i tingui una direcció política suficient per resoldre aquells punts on no hi hagi acord. No fer-ho suposa enquistar problemes i fer-los més grossos” ja que segons el regidor republicà “el fet que el govern municipal no tingui ni tan sols opinió suposa alimentar una confrontació de models de festa major”. Des d’ERC es posen a “disposició del govern i de les entitats per ajudar i treballar-ho plegats”.

Des d’ERC també demanen al govern “més campanyes de sensibilització i de civisme” per evitar “escenes poc desitjables com les que hem pogut veure a finals de la festa major” tot i que entenen que “l’ajuntament no és l’únic actor que ha de treballar en aquest sentit atès que també és un tema d’educació que supera l’esfera institucional de l’ajuntament”. Finalment Valentí també aposta per “una festa major més inclusiva, participada i descentralitzada” i consideren que cal “un govern progressista i d’esquerres que ho faci possible i cregui en aquests valors”.

3 COMENTARIS

  1. “i consideren que cal “un govern progressista i d’esquerres que ho faci possible i cregui en aquests valors”.

    Demagogia electoral pura i dura amb “final feliz”.

    Apa, esforceu-vos una mica més que ho sabeu fer millor.

  2. Mentre mani més el festhi que el marc castells seguirà sent un desastre de festa major. L’ajuntament no gestiona res. Ja els està bé que altres facin la feina.

FER UN COMENTARI

*