Inici Destacats ERC lliurarà el Premi Estel Blanc a la colla gegantera de Capellades

ERC lliurarà el Premi Estel Blanc a la colla gegantera de Capellades

COMPARTIR

Esquerra Republicana de Catalunya – Anoia celebrarà el pròxim divendres, 26 d’abril de 2024, la 18a edició del Sopar de la República i l’entrega del XVIII Premi Estel Blanc a la Colla Gegantera de Capellades, un esdeveniment que esdevé un punt de trobada ineludible per als republicans i republicanes de la comarca.

L’esdeveniment tindrà lloc a l’Hotel Canaletas, Avinguda Mestre Muntaner, 60, Igualada, a les 20:45 hores. Aquesta serà una ocasió única per a la comunitat republicana per reunir-se i compartir una nit de camaraderia i reflexió sobre els valors que ens uneixen com a defensors de la República Catalana.

Enguany, el Sopar de la República i l’entrega del Premi Estel Blanc seran especialment significatius, ja que la Colla Gegantera de Capellades serà reconeguda per la seva excepcional contribució a la preservació i difusió de les tradicions geganteres a Catalunya. La colla celebra el seu 125è aniversari, una fita històrica que simbolitza la seva llarga i valuosa trajectòria en la promoció de la cultura popular catalana.

A més, l’esdeveniment comptarà amb la presència del President d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras i Vies, que compartirà amb tots els assistents la seva visió i el seu compromís amb la causa republicana.

Esquerra Republicana de Catalunya – Anoia convida a tots els membres de la comunitat republicana, així com als simpatitzants i interessats, a unir-se a la trobada.

Per a més informació i per confirmar l’assistència es pot contactar al correu electrònic anoia@esquerra.cat o al telèfon 653 901 395.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*