Inici Destacats ERC Igualada reuneix 300 persones al dinar d’inici de campanya

ERC Igualada reuneix 300 persones al dinar d’inici de campanya

COMPARTIR

Demostració de força dels republicans a dues setmanes de les eleccions municipals del 26 de maig. ERC Igualada va reunir a 300 persones al Passeig Verdaguer en un dinar popular d’inici de campanya acompanyats del President del Parlament, Roger Torrent, la Consellera Alba Vergés, de la diputada al congrés Carolina Telechea i de l’alcaldable Enric Conill.

Esquerra Igualada enceta així una campanya electoral on es situen com “l’única alternativa al govern actual” per tal que “Igualada faci un pas endavant i afronti els reptes de la ciutat per no perdre cap més tren”. Durant els parlaments Enric Conill va assegurar que “tenim un projecte de ciutat per Igualada que ens il·lusiona i que permetrà a Igualada fer una passa endavant” ja que “ens trobem en la cruïlla de o més del mateix o començar a planificar i preparar el futur per no quedar-nos més enrere” i va destacar “la transversalitat, pluralitat i il·lusió de l’equip d’ERC Igualada per treballar per la ciutat i la seva gent”. Alhora Conill assenyalava que “volem un govern que garanteixi el dret a l’habitatge, que tingui uns impostos justos i progressius, que treballi per la igualtat d’oportunitats i la justícia social, un govern que treballi pel medi ambient i que mantingui Igualada neta i en bon estat i no només que faci obres quan vénen eleccions”. En aquest sentit Conill exposava “les propostes que hem fet al llarg d’aquests 4 anys i dels darrers mesos per aconseguir una ciutat més moderna, al servei de les persones i amb un model productiu i laboral que ofereixi l’impuls que necessitem a Igualada”.

El President del Parlament, Roger Torrent, va assegurar que “l’Enric Conill serà un excel·lent alcalde d’Igualada” i li va mostrar el seu suport assegurant que “cal construir municipis de progrés i republicans, que estiguin al costat de la gent i de les seves necessitats” així com també indicava que “el govern d’Igualada també haurà d’afrontar els reptes que tenim a nivell de llibertats individuals i col·lectives”, en referència al moment polític que viu el país.

Telechea i Vergés van coincidir en “lloar” l’equip ampli i transversal de la candidatura, amb molta presència femenina i van assegurar que “a Igualada és possible fer un salt endavant amb l’Enric i que hi hagi un canvi de govern municipal”.

FER UN COMENTARI

*