Inici Destacats ERC acusa el govern d’Igualada d’haver-se gastat més en inaugurar el Parc...

ERC acusa el govern d’Igualada d’haver-se gastat més en inaugurar el Parc Central que en tot un any de polítiques d’habitatge

COMPARTIR

Des d’Esquerra Republicana constaten que “el govern de la ciutat ha gastat 35.000€ en una inauguració, molt més que en polítiques d’habitatge, que enguany s’han destinat només 25.000€”. Els republicans “qüestionen” les prioritats d’aquest govern i consideren “inconcebible” gastar-se més diners amb “autobombo” i en campanyes de “marketing” per “promocionar-se” que no pas en “polítiques d’habitatge”. Alhora des d’ERC asseguren que “l’accés a l’habitatge és un problema cada cop més greu a Igualada” i que “cal un compromís ferm per part del govern municipal per ajudar a aquells ciutadans que cada cop veuen més difícil poder pagar el lloguer o emancipar-se”. Recorden que “actualment l’ajuntament només té 35 pisos de lloguer social, un 0’21% del total dels habitatges de la ciutat” i demanen “seriositat” al govern en aquest tema atès que “els pisos que té la Generalitat a Igualada no els poden comptar com a seus per així amagar el seu compromís inexistent amb les polítiques d’habitatge”.

Des d’Esquerra també asseguren que “dels centenars de pisos que hi ha buits en situació anòmala, en mans dels grans tenidors -bancs i fons especuladors-, n’han aconseguit passar a lloguer social un total de zero habitatges” i reclamen “polítiques actives d’habitatge, com el cas de Sabadell, Badalona, Manresa, Terrassa i Salt, exemples de municipis amb compromís per l’exercici del dret a l’habitatge”.

“Mentre aquest govern destini més recursos (35.000€) per una sola inauguració que en polítiques d’habitatge, on només s’han destinat 25.000€, és molt complicat que Igualada pugui prosperar”, i asseguren que “tots els igualadins estem pagant la seva campanya de promoció de bombo i plateret”.

Els republicans també recorden que “Igualada és la ciutat mitjana amb els impostos més cars de Catalunya” i “lamenten profundament” que “l’esforç dels ciutadans es destini a campanyes d’autopromoció del govern i no pas a resoldre els seus problemes, com l’habitatge”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*