Inici Destacats Els equips anoiencs destaquen a les finals territorials d’esports individuals dels Jocs...

Els equips anoiencs destaquen a les finals territorials d’esports individuals dels Jocs Escolars

COMPARTIR

El passat cap de setmana, 18 i 19 de maig, es van celebrar les Finals Territorials Individuals de Gimnàstica Rítmica Conjunts, Patinatge Xous i Gimnàstica Artística.

La Final Territorial de Gimnàstica Rítmica Conjunts es va celebrar el dissabte 18 de maig a Sabadell. En categoria benjamí promoció B, l’equip de l’Igualada Club Gimnàstic Aula format per M.Nieto, M.Gonzàlez, M.Royo, AV.Aponte i A.Calvelo va quedar en 12a posició.

En categoria aleví promoció A, l’equip de l’AE Garcia Lorca format per H.Rivas, J.Pérez, J.Rodríguez, J.Gonzàlez i J.Guillén va quedar en una meritòria 5a posició. En categoria aleví promoció B, l’equip de l’Igualada CGA format per C.Izquierdo, P.Morente, E.Romero, E.Vallès, A.Vivancos va quedar en 10a posició. En categoria infantil promoció A, l’equip de l’Igualada Club Gimnàstica Aula format per I.Alemany, N.Duran, G.Rodríguez, G.Luna, A.Bolaños va quedar en 10a posició. En categoria infantil promoció B, l’equip del Club Gimnàstic Òdena format per N.Regordosa, N.Piñol, J.Miquel, P.Llenas, J.Moreno va quedar en 11a posició. En categoria cadet promoció B, l’equip de l’Igualada CGA format per J.Fernández, C.Izquierdo, L.Casado, CL.Stam, L.Fernández, A.Ribas va quedar en 7a posició. En la competició de trios, l’equip de l’AE Garcia Lorca format per I.Torrents, N.Pérez, D.Jorge va quedar en una meritòria 5a posició.

Tots els resultats i classificacions es poden consultar a: http://bit.ly/2ExRALw

La Final Territorial de Gimnàstica Artística es va celebrar el diumenge 19 de maig a Sant Vicenç de Montalt. Els i les esportistes representants de l’Anoia van ser de l’Anoia Club Gimnàstic. En categoria Benjamí Femení A, la Maria Cazorla 20a, Alba Ramírez 21a. En categoria aleví femení A, Noa Guillem 16a, Berta Garcia 19a, Selma Valls 21a, Myrti Miranda 22a. En equips van quedar en 5a posició. En categoria aleví femení B, Olivia Rodríguez 26a, Berta Clarassó 27a, Maria Martínez 28a, Carla Caro 29a. En categoria aleví masculí, Nil Ramos 11è, Nico Valle 12è, Biel Gonzàlez 13è, Roger Closa 14è, Guillem Sánchez 15è. En categoria infantil femení A, Dephca Junyent 14a, Mariane Roca 15a, Clara Sevilla 16a. En categoria infantil femení B, Dephca Junyent 32a, Mariane Roca 34a. Per equips van quedar en 6a posició. En categoria cadet femení A, Lola Valls 7a.

Tots els resultats i classificacions es poden consultar a: http://bit.ly/2Wl933Y

La Final Territorial de Patinatge Shows es va celebrar a Cardona el diumenge 19 de maig. Els equips classificats per aquesta competició van ser de l’Igualada HC. El ball portava per nom: Una escletxa de llum: Annie. Després d’una espectacular actuació van quedar en una notòria 6a posició.

Tots els resultats i classificació es poden consultar a: http://bit.ly/2YJ927h

FER UN COMENTARI

*