Inici Destacats Enric Grima, nou president de Jove Cambra Igualada

Enric Grima, nou president de Jove Cambra Igualada

COMPARTIR

El passat 28 d’octubre, la Jove Cambra Internacional d’Igualada va celebrar l’assemblea extraordinària d’eleccions a la presidència de la JCI Igualada. En aquesta ocasió, no va ser possible realitzar l’assemblea a l’espai habitual de l’Ateneu Igualadí, sinó que es va celebrar virtualment donades les actuals circumstàncies.

Durant l’assemblea es va presentar la candidatura d’Enric Grima per a president de JCI Igualada pel proper any on va presentar el seu programa i prioritats pel 2021. Bàsicament va exposar la intenció de generar un impacte positiu sobre les persones que ens envolten i l’entorn en què vivim, intentar continuar amb els programes que realitza anualment l’entitat, encara que possiblement s’hagin de celebrar en format virtual, i fer créixer el nombre de júniors de l’entitat.

Posteriorment, els membres de la JCI presents a l’assemblea van formular una sèrie de preguntes i dubtes al candidat i finalment es va procedir a la votació, on va ser escollit president de JCI Igualada 2021 per unanimitat.

Com a tancament, el president electe va posar de manifest que l’any vinent serà un any incert però que és important que l’entitat segueixi activa, en la mesura de les possibilitats, i treballarà perquè així sigui.

Des de l’actual junta, agraeixen la feina ingent feta per l’Enric Grima fins ara i li desitgem molta sort i encerts en la nova etapa com a president de la JCI Igualada pel proper any 2021.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*