Inici Música Els calafins Family Gospel actuen dissabte al Palau Sant Jordi

Els calafins Family Gospel actuen dissabte al Palau Sant Jordi

COMPARTIR

[Img #2541]Més de 2.000 artistes prendran part en l’espectacle musical per a tota la família “L’home del paraigua”, una obra inspirada en la vida de Vicenç Ferrer que es representarà el proper dissabte 1 de desembre al Palau Sant Jordi. Entre tots aquests artistes hi haurà també el grup de Calaf Family Gospel, que hi participarà amb els seus cants. De ben segur que serà una experiència enriquidora per als cantaires calafins de totes les edats, a més d’una bona oportunitat de viure les interioritats d’un espectacle de gran format.

La funció començarà a les 20.00 h, i les entrades les podeu adquirir a través del Telentrada de Catalunya Caixa.

El grup de gospel familiar va nèixer ara fa un any, a iniciativa d’Anna Seck, que va arribar a viure a Calaf i va intentar engegar un grup de gospel convencional. En portar els fills a l’escola Alta Segarra del municipi va entrar en contacte amb l’AMPA del centre, que li va obrir les portes a la seva iniciativa.

Així va nèixer Family Gospel, un grup obert a tothom qui tingui ganes de cantar -conviden especialment homes i gent gran, que són minoria al grup actualment- i passar una bona estona. Ens ho expliquen Anna Seck i Montserrat Gangonells, de l’AMPA de l’escola, mentre gaudim amb algunes de les seves cançons.

[swf object]

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*