Inici Infoescoles Els alumnes d’Òdena dibuixaran per Sant Joan ‘Què cremaries del món?’

Els alumnes d’Òdena dibuixaran per Sant Joan ‘Què cremaries del món?’

COMPARTIR

En el marc de la Festa de Sant Joan l’Ajuntament d’Òdena convoca el concurs de dibuixos “Què cremaries del món”.  El concurs,  adreçat als alumnes del CEIP Castell d’Òdena tracta de fer un dibuix acompanyat d’unes paraules o petita frase que reflecteixin aquelles coses que no ens agraden d’aquest món i que volem cremar, com, per exemple, la violència, la guerra, l’odi, el racisme etc….

 

S’establiran tres categories: de 6 i 7 anys,  de 8 i 9 anys i de 10 a 12 anys. El jurat estarà format per membres de les Àrees de Joventut i cultura de l’Ajuntament i del Casal de joves d’Òdena. El guanyadors de cada categoria seran obsequiats amb  un val de 30 euros i els segons premiats amb un val de 20 euros per adquirir material didàctic. Els treballs es podran lliurar fins el 19 de juny al tutor/a de cada classe o al Casal de Joves, carrer Verdaguer, s/n, Òdena de 17:30 a 20h.

 

Els premis es lliuraran el dia 23 de juny al voltant de les 9 del vespre al Parc de la Font on també seran exposats tots els dibuixos en un mural. Amb l’arribada de la Flama del Canigó els treballs presentats es cremaran a la foguera.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*