Inici Bàsquet El Vilanova de Bàsquet cau a casa

El Vilanova de Bàsquet cau a casa

[Img #10350]Segona jornada de la nova temporada, per als equips del VILANOVA DEL CAMÍ BÀSQUET CLUB ENDAVANT, amb dues derrotes a casa.

L’equip sots 25 masculí, va perdre davant el C.B CORBERA BLAU per 52 a 84.

Millora molt importat del joc de l’equip, sobretot en atac. El primer quart va ser molt igualat, però una pilota perduda en un contraatac que hauria pogut suposar el 15-17 al marcador, es va convertir en el 13-19 final. El segon quart va [Img #10351]resultar definitiu per el marcador final (10-27), però l’equip rival va tenir que lluitar de valent, perque els jugadors locals no van baixar el ritme en tot el partit. Bones sensacions de cara als propers partits.

Parcials 13-19, 10-27, 11-12 i 18-26

Van jugar Dani Jové (3), Fernando Leno (2), Tiago Rodriguez (1), Oscar Borrega (19), Gerard Pons (7), Hector Castillo (2), Joan Marc Tomàs (2), Stalin Rodríguez (3), Albert Vilalta (13) i Adrià Diaz. Entrenador Pep Ferrer.

Les noies de l’equip sènior del VILANOVA DEL CAMÍ BÀSQUET CLUB ENDAVANT, han perdut davant el BÀSQUET SITGES LA OCA per 27 a 60.

Mal partit, sense paliatius de les jugadores vilanovines davant un dels millors equips de la categoria. Avui no els ha sortit res, ni en atac ni en defensa. La gran envergadura de les jugadores rivals, feia molt difícil poder penetrar la defensa visitant i en el llançament exterior no han estat encertades.

Parcials 7-14, 9-11, 2-15 i 9-20

Han jugat, Carme Vidal (4), Clàudia Oller (6), Emma Sellarés (2), Laia Noguera (2), Soraya Hurtado, Alexandra Vives, Susana Sánchez (4), Montse Bertran (2), Itzel Lorente (4), Anna Solà i Berta Solà (3). Entrenador Sergi Alamillo.