Inici Bàsquet El sènior masculí del Bàsquet Igualada venç un lluitador Martorell

El sènior masculí del Bàsquet Igualada venç un lluitador Martorell

[Img #5791]Àrbitres del partit: J. F. Patiño, S. Rafael.

Els jugadors inicials per part del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”, que jugava com a local: Q. PADRÓS, J. HUERTAS, C. FONS, J. TORRES i E. TEJERO.

Per part del CB MARTORELL – SOLVIN “A” que jugava com a visitant: A. FONTANALS, G. PALOU, F. LAMELA, D. CARRETER i S. SUSO.

Parcials de cada període: 14-21; 23-13 (37-34); 16-15 (53-49) i 26-26 (79-75)

Anotacions per part del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”: Q. Padrós (6), M. Sesé (18), J.M. Huertas (5), J. Torres (18) A. Roca (0), C. Fons (16), A. Gual (0), M. Roca (2), A. Fratila (-), E. Tejero (9), S. Laguarta (5).

Anotacions per part del CB MARTORELL – SOLVIN “A”: A. Fontanals (6), G. Palou (18), S. Claramunt (3), J. Luis Martín (0), S. Casals (4), [Img #5792]S. Alà (2), F. Lamela (4), D. Carreter (5), F. López (29), S. Suso (0), M. Fuentes (0), M. Bernadí (4).

Aquest diumenge el PHYSIC GM CB IGUALADA “A” ha disputat (i guanyat) el matx un xic abans del que és habitual, a les 17:30, contra un CB MARTORELL SOLVIN que no ha posat les coses gens fàcils i que ha dominat molta estona de la primera part i ha jugat minuts durs a la segona.

El primer període ha estat dominat pel Martorell, han anotat cistelles fàcils gràcies al seu joc ràpid, velocitat en el camp obert i penetracions que no arribaven a tapar les nostres ajudes defensives. L’Igualada no ha jugat malament en atac però ha estat uns minuts una mica estancat i semblava que la pilota no volia entrar; en defensa la cosa encara es podia millorar moltíssim, sobre tot en les rotacions del costat d’ajudes. El resultat al acabar era 14-21.

[Img #5793]El segon període ha començat amb un bon triple dels locals que ens aprovava a 4 punts del rival, després d’això han hagut de passar gairebé 6 minuts fins que hem pogut trobar l’anella de nou. Hem rebut un parcial de 3-9 però de sobte s’ha girat la truita i hem empatat el partit gràcies als tirs lliures anotats i a poder córrer en un parell de situacions. El període ha finalitzat amb el marcador 37-34.

Al tornar del vestidor l’equip sortia a mossegar més que mai per aconseguir una victòria realment important, sobre tot essent un partit a casa. El tercer període ha estat igualat en anotació, ha destacar el rendiment que hem tret al ser verticals a cistella i treure faltes personals per poder anar a la línia de tirs lliures. Ha finalitzat amb l’electrònic assenyalant 53-49.

L’última part ha sigut molt llarga i molt competida. Ha començat amb 2 triples locals que ens donaven avantatge en el marcador però les faltes comeses ens han castigat moltíssim i [Img #5794]hem facilitat que els del Martorell s’apropessin i es fiquessin al partit de nou. Només de tirs lliures, han anotat 13 punts, 2 més que nosaltres des de la línia de 4,25. El partit ha acabat amb normalitat després d’una ronda de temps morts després de bàsquet que apropaven a un i a l’altre equip en el marcador. Resultat final: 79-75.

Victòria merescuda pels Igualadins, que ajuda moltíssim a l’equip i dóna forces per encarar la següent jornada post-setmana santa, contra el GRUP BARNA.