Inici Bàsquet El sènior masculí del Bàsquet Igualada guanya ‘in extremis’

El sènior masculí del Bàsquet Igualada guanya ‘in extremis’

[Img #6907]Victòria del PHYSIC GM CB IGUALADA A a Les Comes, treballada fins al final i amb moments de tot però sobretot de patiment.

Àribtre Principal: Q. Martínez.

Àrbitre Auxiliar: T. Viñolo.

Anotacions PHYSIC GM CB IGUALADA A: Q. PADRÓS (0), M. SESÉ (7), J. HUERTAS (10), A. ROCA (0), J. TORRES (23), C. FONS (16), A. GUAL (0), M. ROCA (0), A. FRATILA (0), E. TEJERO (9), S. LAGUARTA (0). No ha jugat B. Martínez.

Anotacions JAC SANTS: Costa (9), Valle (4), Belver (11), Coll (5), Flores (0), Soto (6), Tamayo (0), Marco (9), Sola (0), Pages (0) i Jiménez (0).

Els blaus han començat el partit amb desencert i poca concentració, cosa que facilitava la feina als visitants que no han dubtat en anotar bàsquets [Img #6908]fàcils. El primer quart ha sigut ple de precipitacions en atac (moltes situacions de contraatac mal acabades) i masses forats en defensa. Tot així el resultat encara era prou raonable, 13-21.

El segon quart ha sigut més estable en defensa (el JAC només ha ficat 5 punts) però encara no es trovaba l’anella fàcilment. Resultat al descans, 22-26; poca anotació per part dels dos equips.

La segona part ha sigut millor a nivell de joc però els locals no han tret caràcter fins que no s’han vist amb l’aigua al coll. El tercer període ha sigut molt [Img #6909]igualat i molt disputat, fins a l’últim minut. Els visitants han estat molt encertats des de la línia de 6,25 però els igualadins no han fet passes enrere i han aconseguit empatar el marcador a 42 per acabar el quart amb millors sensacions.

L’últim període ha seguit la mateixa dinàmica. Els moments de tensió han arribat quan els visitants anotaven un triple a pocs minuts de finalitzar el partit. Els igualadins han seguit picant pedra mentre anàven per sota en el marcador fins que un triple des de la cantonada de C. Fons els ha donat avantatge en l’electrònic però la cosa no ha acabat aquí, fins que el capità de l’equip no anotava 2 tirs lliures importantíssims (per sumar +4 en el marcador) l’equip no ha cantat victòria. Resultat final, 65-63.

Aquesta victòria representa un pas més per entrar més comòdes a les fases de promoció d’ascens i tenir el factor camp a favor, esperem que la setmana que ve contra el Reus Deportiu (a domicili) la força i la sort ens acompanyi.