El sènior femení del Bàsquet Igualada cau a Sant Adrià

[Img #12690]Parcials: 14-12, 10-3 (24-15), 22-10 (46-25), 13-12 (59-37).

Àrbitres: A. Lazaro i J.E. Cardozo

Van jugar pel CBI: A.C.Martínez, N.Minguet (14), L.Icart (6), X.Freixas (4), P.Català (6) -cinc inicial-, C.Carner, J.Salanova, V.Júlvez (3), A.Acevedo (4), M.Ribera.

El Depimés CB Igualada va voler però no va poder. Les igualadines tot, i fer una gran defensa sobre el poderós Sant Adrià, no van estar encertades en atac i les del Besòs van acabar guanyant el partit còmodament.

En el primer període el CBI guanyava 2 a 8 (minut 7), però l’encert del primer triple local, alguns atacs desaprofitats per les visitants i un altre triple local ja en l’últim minut de període feia que el domini que semblaven tenir les anoienques no es plasmés en el marcador final del quart (14 a 12).

Durant el segon quart l’atac igualadí no [Img #12691]va existir. 3 punts en els dos primers minuts de període va ser tota l’anotació de les visitants. Tot i que la defensa va seguir sent molt bona, les locals anotant 10 punts en el període van marxar al descans amb una avantatge ja de 9 punts (24 a 15).

Després del descans el Sant Adrià va trencar el partit. En 3 minuts van anotar 4 triples per tenir una màxima diferència de 26 punts (46 a 20). Un triple i dos tirs lliures anotats per part de les igualadines maquillaven el resultat al final del tercer període (46 a 25).

[Img #12692]L’últim quart, ja intranscendent, va acabar amb un marcador parcial de 13 a 12, arribant així al 37-59 final.

Després d’aquest partit, amb tots dos equips ja classificats pel grup d’ascens en la segona fase, el Sant Adrià en surt beneficiat ja que sumarà una victòria més.

El proper partit del Depimés CB Igualada A serà el proper dissabte 1 de febrer a 3/4 de 6 de la tarda al pavelló de Les Comes, davant el Geieg. Les gironines encara tenen opcions de ser en el grup d’ascens, per tant una victòria igualadina pot ser important de cara la segona fase.