Inici Música El segon Festival RumKP ja té cartell

El segon Festival RumKP ja té cartell

COMPARTIR

[Img #16235]Ja està en marxa la segona edició del Festival RumbKP, el primer festival de rumba catalana de Catalunya impulsat per l’Associació Juvenil RumbKP, una entitat sense ànim de lucre nascuda amb la finalitat d’organitzar i promoure aquest esdeveniment. Una dotzena de joves emprenedors de Capellades van engegar l’any passat aquest certamen anual amb l’objectiu de dinamitzar l’economia i la vida cultural de Capellades.

 

El cartell d’enguany està format per quatre de les bandes punteres de rumba del país. Així doncs, el dia 10 de setembre (23 hores) actuaran a L’Esplanada de Capellades Bongo Botrakodins la seva gira WeWantTour 2014, Oques Grasses que enguany estan presentant el seu segon treball Digue-n’hi com vulguis,  els anoiencsTerratombats, un dels màxims exponents de la rumba catalana del país, i el DJ OGT.

 

La primera edició del RumbKP va esdevenir una festa major de la rumba catalana a Capellades i va congregar a gairebé un miler de persones, superant les expectativesde la pròpia organització i esdevenint, així un èxit.

 

Per a l’edició del 2014, l’organització del RumbKP s’ha envoltat d’experts del gènere. Així doncs, compten amb l’assessorament artístic d’Adrià Garriga, representat del Foment de la Rumba Catalana (FORCAT) i fundador de l’empresa de management Sant Gaudenci, d’Ixent Sampietro, propietari i fundador d’Èxits Management i de Jordi Musquera, empresari del sector musical.

 

El grafisme del cartell és obra del dissenyador gràfic Jordi Musquera, autor, entre d’altres d’alguns dels cartells del Mercat de Música Viva de Vic. Musquera (La Garriga, 1974) és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona l’any 1997. Gran part de la seva faceta de dissenyador gràfic va lligada al món de la música. Va ser responsable de tota la imatge gràfica del grup Dusminguet i s’encarrega des de l’inici fins ara de la de La Troba Kung-Fú.

 

Activitats paral·leles

 

Els concerts comptaran amb el complement de l’exposició Grans noms de la rumba catalana. Personatges claus de la nostra música gitana.  que es podrà veure la Casa Bas de Capellades, sala municipal d’exposicions (carrer Amador Romaní, 4 – Capellades). Aquesta mostra retrata els grans moments històrics de la rumba catalana a través dels 10 grans artistes que ha tingut aquest gènere. És una de les millors exposicions del gènere i ha estat exposada a grans escenaris.

 

Amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local, el RumbKP també compta amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i dels locals de restauració del municipi. Així doncs, amb la Unió de Botiguers de Capellades es duu a terme una col·laboració en el marc de la nit de la Botiga al Carrer del municipi. Per la seva banda, els bars i restaurants del municipi s’afegeixen al festival amb la creació d’uns menús especials RumbKP a preus econòmics.

 

Venda d’entrades

 

Les entrades del RumbKP ja estan a la venda a través de Codetickets i pels volts de la Festa Major de Capellades també es posaran a la venda a diversos establiments del municipi.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*