Inici Bàsquet El Physic GM CB Igualada femení guanya còmodament al Sedis

El Physic GM CB Igualada femení guanya còmodament al Sedis

C. Carner (18), M. Jané (8), N. Soler (8), J. Lamolla (6), E. Compte (2), M. Ametllé(1), J. Fuertes (6), S. Carrasco (baixa), G. Rigol (2), Karla Odena (2)

Parcials: 10-16,12-23,18-34,28-51

Àrbitres: Lopez i Alba

Important victòria del Physic GM CB Igualada sénior femení davant el Sedis Efausa per un clar 28 a 51. Tot i les baixes importants, les igualadines van fer un partit molt serios assolint una nova victòria.

Els primers minuts les igualadines van dominar amb un parcial de 0 a 10 i van controlar el ritme del partit sense problemes però sense encert, arribant al 10 a 16. En el segon quart, pobre balanç ofensiu i molts errors en atac per part dels dos equips, 12 a 23 al descans. A la represa les igualadines van fer un bon joc obrint avantatge mica en mica, 18 a 34. Al darrer quart, les igualadines van sortir amb més força i ritme, en el minut 35 el domini era total amb un resultat de 20 a 46. Els darrers minuts el ritme i l’encert van baixar, arribant al definitiu 28 a 51.

El proper partit serà molt important, ja que les igualadines rebran al colíder BF Viladecans dissabte a les 19.45h a Les Comes, on estarà en joc el liderat de la primera volta.