Inici Futbol El Montserrat segueix imparable i es desfà del Riudebitlles (2-3)

El Montserrat segueix imparable i es desfà del Riudebitlles (2-3)

Important victòria en una segona volta espectacular dels homes de Paquito. El partit ens deixa diverses instantànies que intentaré plasmar a la meva modesta crònica.

[Img #22215]La primera, i que es pot considerar la foto del partit, és la presència a la tribuna del Municipal de Sant Pere de Riudebitlles, de dos jugadors molt important pel Montserrat. Ambdós lesionats de certa gravetat: Pep Tomàs, amb un aparell que l’immobilitza la cama esquerra, a l’espera de resonància magnètica que li serà practicada aquest dilluns per avaluar la lesió que es va fer la setmana passada contra el Sitges. Juntament amb ell, Pallarès, que va haver de ser substituït també contra el Sitges a la recta final del partit, afectat d’un fort cop al nas amb el següent diagnòstic: ruptura d’ossos del nas. Provablement per tots dos ha acabat la temporada.

Una altra de les fotos del partit seria veure la tribuna del Municipal amb un major nombre d’aficionats del Montserrat que de l’equip local.

Els de l’Anoia van sortir decidits a seguir la bona ratxa dels darrers partits; prova d’això, la primera arribada als dominis del porter Torrents, va finalitzar amb un xut de Dani Muñoz al travesser, quan es portaven dos minuts de joc.

Al minut 4, Àlex Llanas executava un lliure directe a la frontal de l’àrea local, perpendicular al pal esquerra del porter del Riudebitlles. El llançament, fort i col·locat supera la barrera i s’allotja a la xarxa local, junt al pal dret del seu porter.

[Img #22214]Al minut 23, primer xut dels blancs, sent Víctor Núñez l’autor, però la pilota marxa per sobre el travesser de la porteria de Loarte.

Durant la primera mitja hora de joc, els visitants controlaren totalment el partit, amb possessions llargues, intentant en tot moment no perdre la pilota, tot i que això implicava jugar amb molts tocs, i en diagonal, d’un costat a l’altre del camp però amb control de l’esfèrica. Els locals, intentant alguna contra, i jugant pilota en llarg, de manera més vertical.

Al minut 32 Aitor va tenir el segon però el seu xut fou desviat amb els peu pel porter local Torrents. Per evitar l’excessiu control dels vermells, només hi havia la possibilitat de fer-ho mitjançant faltes, com la que va suposar la groga per Romeu, per trabar a Alex Zamora i impedir així la seva aproximació a l’àrea.

Al minut 34 Zamora se n’aniria dels seus marcadors per donar una gran assistència a Aitor, al veure’l lliure de marca. Xut amb cama esquerra per posar la pilota on el porter local res pot fer: 0-2, resultat amb què s’arribaria al descans.

Malament començarien els primers compassos del segon temps pel Montserrat. Isaías veia la segona targeta groga quan es portaven tres minuts de la reanudació, Per tant, els de l’Anoia es quedaven amb deu homes, a falta de 42 minuts per acabar el partit.

Al minut 52 Víctor Núñez va protagonitzar la jugada del partit, en fer una ruleta a la zona ampla, per deslliurar-se de dos jugadors rivals. Jugada de qualitat, girant sobre si mateix, amb la pilota enganxada a la bota.

Al minut 63, l’ocasió més clara pels locals, després d’un lliure directe que treu ràpidament Adrià Gallego, veient l’entrada per l’esquerra d’Ivan Nieto, per posar a prova Loarte, que enviaria el llançament a còrner.

En els minuts 68 i 74 Tuatxo es deixa anar al terre en dues ocasions, com a conseqüència d’un mareig, i ha de ser atès. En la segona ocasió, amb bon criteri, és substituit per Márquez.

Al minut 80 arribaria el 0-3, de penal, obra d’Alex Llanas. El penal seria conseqüència d’unes mans de Pontnou, en interceptar un llançament del propi Llanas. El defensa intercepta el xut a porta quan es trobava al punt de penal, havent-hi dos defenses més propers a la línia de gol. Per tant, no es pot parlar d’una clara i manifesta ocasió de gol, pel qual esta bé no mostrar la targeta vermella, perquè certament no evita un gol. Però sí és punible de ser ser targeta groga i hauria suposat la segona (la primera la tenia del minut 47). Per tant, la decisió de l’àrbitre va perjudicar notablement els interessos de l’equips igualadí en no expulsar al jugador local.

Just després, Adrià Gallego ralitza un xut a l’interior de l’àrea que es cola ajustat al pal esquerra de Loarte, que sembla tapat per diversos jugadors i no veu la trajectòria de la pilota.

Al minut 89 arribaria el 2-3, obra de Joan Romeu, que posaria emoció al matx en els darrers instants d’un partit què un Alex Llanas pletòric fou determinant perquè els tres punts fossin pel Montserrat.

A la propera jornada els de Paquito rebran a Les Comes a la Penya Jove, que ocupa la part baixa de la taula i que està pràcticament descendit.

CD. Riudebitlles (2): Sergi Torrents.- Xavier Colet {51}.- Iván Nieto.- Joan Romeu {32}.- Ángel López.- Víctor Núñez {16}.- Adriá Gallego. Roger Boada.- Josep Zafra.- M. Ángel Feijoo {74}.- Jaume Mestres {83}. També: Adriá Carrasco.- Sergi Carbo.- Ramón Pontnou {47}.- Eloi Rigol.- Ricard Duran. Entrenador.- Sr. Enoc Boada.
Substitucions: Mnt.45.  Eloi Rigol  per  Ángel López.  –  Ramón Pontnou  per  Víctor Núñez. Mnt.60.  Adriá Carrasco  per  Xavier Colet. Mnt.80  Sergi Carbo  per  Iván Nieto. Mnt.88.  Ricard Duran  per  Adriá Gallego.

UD. Montserrat (3): Dani Loarte.- Ramos.- Isaias {43 – 48. Expulsat}.- Dani Muñoz.- David Torres.- Víctor Núñez.- Alex Zamora.- Tutusaus. Carlos Marimon.- Alex Llanas.- Aitor Martínez. També.- Blanca.- Domenech {ps}.- Márquez.- Vivancos.- Tuatxo. Entrenador. Sr. Paquito Pérez.
Substitucions: Mnt.45. Tuatxo  por  Tutusaus. Mnt.65. Vivancos  por  Víctor Núñez. Mnt.77. Márquez  por  Tuatxo. Mnt.87. Blanca  por  Aitor Martínez.

Gols: 0-1. Mnt   4  Alex Llanas. 0-2. Mnt. 34 Aitor Martínez. 0-3. Mnt. 78 Alex Llana {Penal} 1-3. Mnt. 80 Adriá Gallego. 2-3. Mnt. 89 Joan Romeu.