Inici Futbol El Montserrat Igualada derrota La Granada amb un Aitor determinant (1-2)

El Montserrat Igualada derrota La Granada amb un Aitor determinant (1-2)

Matinal estiuenca a La Granada, amb bona assistència de públic i una important representació de socis i seguidors de l’UD Montserrat a les grades.

[Img #21586]Els locals han estat una mica desconeguts en relació al partit de la primerva volta a Les Comes. Si bé en el partit d’anada Eric Bartra (germà bessó del futbolista del FC Barcelona) fou el motor del seu equip, en aquesta ocasió la pressió dels homes del Montserrat no li han permès el lluïment a què ens té acostumats, fins al punt de ser substituït al descans.

Des de l’inici del partit ja s’ha apareviat que els locals respectaven molt als visitants, coneixedors dels darrers resultats dels vermells del barri; els penedesencs no volien veure’s sorpresos i han començat el matx veient-les venir, amb un posicionament més defensiu del que és habitual i amb Ivan Cuenca i Bartra a la punta d’atac.

El Montserrat, que vestia de blau no ha passat gaires angúnies. Només en jugades a pilota parada La Granada aconseguia portar perill a l’àrea de Loarte. Mentrestant, els del barri intentaven jugar la pilota en curt i, en comptades ocasions, en profundidat cap a Aitor per intentar guanyar l’esquena dels defensors locals.

0-1 al minut 29

Els igualadins han fet un gran treball de pressió a la zona ampla, però sens dubte Aitor ha estat novament determinant en la victòria de l’equip: anotant el 0-1 al minut 29 en rebre una magnífica assistència, fer un retall i col·locar la pilota a la dreta del porter local Antonio Baca.

Aitor també seria un dels protagonistes de l’1-2. Quan el rellotge arribava al minut 89, una internada i centrada seva per banda dreta l’ha culminat Alex Zamora al fons de la xarxa.

Prèviament, al minut 78 arribaria l’1-1 amb una falta directa des de la frontal executada per Adrià Brull. Al minut 64 els locals s’havien quedat amb un home menys per doble amonestació de Sergio Atienza. En el minut 89 també seria expulsat el visitant Ramos.

Així doncs, treballada i merescuda victòria d’un Montserrat que ha tingut el tercer en la darrera jugada del partit, però el xut de Blanca ha anat a parar al pal esquerra de Baca.

Després d’aquesta jornada, el Montserrat suma 40 punts, sent 8è a la classificació de Tercera Catalana. La propera jornada, derbi a Les Comes contra el Carme, que aquesta setmana ha abandonat les posicions de descens directe en derrotar al Piera (4-2).

La Granada (1): Baca.- Gavaldá.- Grau {87}.- Atienza. {25 – 64}.- Rovira {71}.- Sánchez {89}.- Galimany.- Rico.- Cuenca.- Bartra. Gené. També.- Díaz {ps}.- Casanovas.- Muñoz.- Brull {83}.- Alós.- Cornella. Amonestacions cos tècnic: Mnt.40 Sr. Ullate {Entrenador}. Substitucions: Mnt.45 Brull  por  Rico. Mnt.45 Muñóz  per  Bartra. Mnt.60 Pujol per  Cuenca. Mnt.73 Cornella per Pujol. Mnt.79 Alós per Gené.

UD Montserrat (2): Loarte.- Ramos {28 – 89}.- Isaias {62}.- Dani Muñoz {70}.- Torres {88}.- Alex Zamora.- Márquez.- Marimón.- Pallares {83}.- Alex Llanas {85}.- Aitor. También.- Jordi Domenech {ps}.- Blanca.- Viancos {85}.- Tuatxo. Amonestacions cos tècnic: Mnt.40 Sr. Cansino {Delegado} Mnt.50 Sr. Hornos {2º Entrenador}. Substitucions: Mnt.73 Tuatxo  por  Dani Muñoz. Mnt.78 Vivancos  por  Isaias. Mnt.84 Blanca  por  Márquez.

Gols: 0-1. Mnt.29  Aitor Martínez. 1-1. Mnt.78  Brull. 1-2. Mnt.89  Alex Zamora.