Inici Hoquei El Monbus IHC planta cara al Barça però cau al Palau (3-1)

El Monbus IHC planta cara al Barça però cau al Palau (3-1)

Primera derrota de la pretemporada del MONBUS IHC. Ha estat, però, una derrota dolça pel gran partit dels arlequinats davant d’un potentíssim Barça. Els de Ferran Lòpez han fet un gran partit en defensa amb un excepcional Elagi Deitg sota pals. De fet han arribat als últims minuts amb oportunitats clares d’empatar i el 2 a 2 ha estat molt més a prop que el 3  a 1 amb que ha acabat el partit.

[Img #24371]Del 0-1 a l’1-0

És cert que el Barça ha dominat a la primera meitat però l’actuació de l’Elagi ha impedit que els capitalins puguessin aprofitar el seu domini. El Barça només ha marcat un gol. I ho ha fet en una jugada amb un cert infortuni dels igualadins. Dani López envia la pilota al pal i en la continuació de la jugada Álvarez fa el primer gol local. Del possible 0 a 1 a l’1 a 0.  A falta de 7 minuts per arribar al descans Pla podria haver aconseguit l’empat però Egurrola, que també ha estat molt encertat, li ha aturat el penal.

El 2-2 a tocar

A la segona part el MONBUS ha posat la directa. Els arlequinats s’han estirat i amb estat molt fins a la contra. I l’Elagi continuava en la línia (aturant-li a Panadero la FD de 10 faltes d’equip). Ni Deitg ha pogut evitar que una bola exterior de Ordoñez rebotada en l’estic de Costa acabés sigñificant el 2 a 0.

El marcador es complicava però l’IHC havia fet un pas endavant i no estava disposat a fer-lo enrera. Molas ha tingut el 2 a 1 en una FD que no ha pogut arrodonir. Cosa que si que ha fet Ton Baliu en una contra molt ràpida.

Els jugadors del Barça han protestat el gol perquè entenien que la bola no havia traspassat la línia de gol… però al final ha pujat al marcador. I en podria haver pujat algun altre per mèrits dels igualadins. Però l’efectivitat culé s’ha fet constar amb una acciò interior d’Alvarez, amagant el tir i després creuant-la a la xarxa. Al final 3 a 1 pel FC Barcelona (l’Elagi ha deixat la seva tageta de visita amb una última aturada en un FD a 5 segons del final). Sense punts, doncs, però amb una gran imatge al Blaugrana (i unes millors sensacions). Ara els arlequinats jugaran dijous a Les Comes contra l’Alcoi de l’ex-IHC, Ferran Formatjé.

FC BARCELONA (3): Egurrola, Barroso, Panadero,  Costa (1) i Alvarez (2), equip inicial. Lamas, Ordoñez, Pascual i Gual.

MONBUS IHC (1): Elagi, Ton Baliu (1), Met Molas, Pla i Galbas, equip inicial. Dani, Muntané, Tety i Nil. A.Ferrer

Gols: 1-0 Alvarez (m.15). SEGONA PART. 2-0 Costa (m 12), 2-1 Ton Baliu (m 16.30), 3-1 Alvarez ( m 20)

Incidències: Una cinquantena de seguidors de l’IHC a les grades del Palau Blaugrana.