Inici Hoquei El Monbus Igualada HC deixa escapar dos punts al final del partit

El Monbus Igualada HC deixa escapar dos punts al final del partit

[Img #19924]El MONBUS Igualada ha vist com se li  escapava la victòria que havia treballat durant el partit en els darrers 5 minuts quan als arlequinats se’ls ha acabat una mica la benzina. L’IHC hi ha arribat amb un clar 2 a 4 a favor (amb hat trick de Ton Baliu) però la mala sort d’un gol de rebot i una falta servida ràpida pels locals ha impedit que els igualadins tornessin a casa amb 3 punts. Amb el punt de la igualada el MONBUS arriba als 23… una mica més a prop del Gran Objectiu.

COMENÇAR BÉ, ACABAR PITJOR

L’IHC ha començat el partit molt centrat i amb les idees clares. Els de Francesc Monclús han marcat molt d’hora (amb un remat del Ton al primer pal) però han vist com els locals li donaven la volta al marcador amb dos gols de l’incombustible Lluís Teixidó (el primer en un penal molt riguròs assenyalat pels àrbitres, Galan i Burgos i l’altre amb un tir llunyà amb l’Elagi tapat). Per sort el MONBUS ha pogut redreçar la trajectòria i Met Molas ha desviat a la xarxa un llençament de Ton Baliu. Amb el 2 a 2 s’ha arribat al descans.

DUEL DE TITANS DEL GOL

La segona part ha començat arlequinada. Al minut 5 Baliu ha tornat a aixecar el braç per batre Hernàndez amb un tir exterior. I al minut 16 el mateix Ton ha agafat la responsabilitat de transformar una FD per 10 faltes d’equip. El 2 a 4 podria haver sentenciat el partit però l’equip ha començat a notar l’esforç i ha cedit molts contratacs al Manlleu que s’ha llençat obertament a l’atac. Tot i això els igualadins han estat víctimes de la mala sort, amb una bola penjada a l’aire que ha tocat en el Met i ha acabat entrant. Sense aquest gol en pròpia porta (a falta de només 5 minuts) potser no hauria arribat el 4 a 4 amb un Manlleu animat que ha estat més viu en el servei ràpid d’una falta (gol de Teixidó, que també ha firmat el seu hat trick). A la fi un punt pels dos equips que segueixen a la mateixa distància que abans del partit (12 punts). La pròxima cita dimarts a Les Comes contra el Tordera.

MANLLEU 4 (2-2) Teixidó (3), Julià, Prims, Ferrer, equip inicial. Humberto i S. Tricidó.

MONBUS IHC 4 (2-2) Elagi, Ton Baliu (3), Met Molas (1), S.Pla i D.Lòpez, equip inicial. Muntané, Jassel. Garreta, Querol i Manuel del Valle.

GOLS: 0-1 Ton Baliu (m 1.47), 1-1 Teixidó penal (m 5), 2-1 Teixidó (m. 12), 2-2 Met Molas (m 19). SEGONA PART. 2-3 Ton Baliu (m 4.43) 2-4 Ton Baliu FD (m 16), 3-4 Molas pp (m 20), 4-4 Teixidó (m 23.30).

INCIDÈNCIES: Primera visita de l ‘Igualada HC al muncipal de Manlleu.

Els àrbitres Galan i Burgos, casolans. Han assenyalat 3 penals en contra de l’IHC (1 aturat per l’Elagi, l’altre ha anat fora i 1 ha suposat l’un a un en el marcador. El Manlleu ha arribat a 14 faltes i l’Igualada s’ha quedat en 8.