Inici Bàsquet El Depimés Igualada acaba la lliga amb derrota i en sisena posició...

El Depimés Igualada acaba la lliga amb derrota i en sisena posició (62-51)

El Depimés CB Igualada es va despedir de la temporada amb derrota davant un bon TGN Bàsquet per un resultat final de 62 a 51. Les igualadines es van desfer en el darrer quart després de realitzar 3 quarts molt bons abans.

[Img #22354]El matx va començar amb domini altern i molt encert ofensiu per part dels dos equips que es jugaven la 4rta plaça. En el segon quart les igualadines van realitzar una defensa excel.lent on van dominar amb un gran joc ofensiu d’equip marxant descans amb un resultat parcial de 26 a 34.

A la represa els primer minuts van continuar amb bon joc i domini igualadí dominant per sobre dels 10 punts a favor. Però en els darrers minuts va venir la devallada. Tot i això al final del tercer quart el Depimés CB Igualada dominava per un resultat parcial de 33 a 40.

El darrer quart les igualadines van desapareixer totalment del partit. Les locals amb bon joc ofensiu i defensiu va pasae per sobre de les igualadines. Les tarragonines van posar-se per davant a falta de 3 minuts pel final. Les visitants no van reaccionar i van perdre per 62 a 51.Amb aquesta derrota les igualadines acaben en la 6ena posició amb 18 victòries i 12 derrotes, en el seu debut a la categoria.

NEMSER TGN BÀSQUET: G. Fort (2), O. Fort (21), Vilamajor (9), Garcia (6), Farré (6) -cinc inicial- Muñoz (7), Piñol (2), Cabré, Villegas, Martínez (3), Martí (6) i Gómez. 4/15 triples: Martí (2), Muñoz i Vilamajor. 10/16 tirs lliures. 71 de valoració (Farré, 28). 17 faltes

Depimés CB IGUALADA: Carner (7), Soler (11), Salanova (6), Compte (5), Fuertes (6) -cinc inicial- Lanola (2), Bargallo, Acevedo (11) i Sallarés (3). 4 triples: Carner, Compte, Acevedo i Sallarés. 9/11 tirs lliures. 17 faltes.

Parcials: 21-18, 5-16, 7-6 i 29-11.

Àrbitres: De Antonio i Redondo.Un darrer quart per oblidar.