Inici Futbol El CFI femení supera el Sabadell als penals i jugarà la segona...

El CFI femení supera el Sabadell als penals i jugarà la segona ronda contra el Cerdanyola (2-2 i 3-4)

Amb més dificultats de les desitjables, l’Igualada femení va passar la primera ronda de la Copa Catalunya. L’inici del partit augurava pocs problemes a un Igualada molt superior a les seves rivals. Una robada de la Stefany a la defensa rival l’aprofitava la Mariona al minut 12 per avançar les visitants al marcador.

[Img #22590]Durant tota la primera part, les anoienques van disposar d’ocasions per incrementar l’avantatge, però la pilota va anar sempre fregant els pals, però sense entrar. La segona part semblava que seria el moment de resoldre, i més quan la Marina posava el 0-2 al marcador, però llavors les blaves es van confiar i, en deu minuts, les arlequinades van aconseguir empatar el partit.

Reacció local

Encara quedava estona per resoldre a favor, però un Igualada espès no va estar capaç de tancar l’eliminatòria. A la tanda de penals, l’experiència de les igualadines, i la sort de comptar amb una molt bona portera, la Noèlia, van decantar el marcador a favor d’un Igualada que la setmana que ve s’enfrontarà al Cerdanyola en la segona ronda de la Copa Catalunya. L’eliminatòria serà novament en camp contrari. Les vallesanes van desfer-se en primera ronda del Sant Andreu (2-0).

Cal destacar el debut en partit oficial de la jove Anna Bernadí, jugadora del Juvenil-Cadet de l’Igualada.

C.E. SABADELL (2) (3): Inés Palmiero, Desirée Moya, Tania Cabello, Megumi Kozakai, Debora Guerrero, Patricia Ballesteros, Georgina Vila, Maria Teresa Mayoral, Gisela Vidal, Lorena López, Lídia Rodríguez. Suplents: Sílvia Piñol, Elisabet Martínez, Marta Gimeno, Marta Poveda, Ester Rodríguez. Entrenadors: Carlos Arean, Elisa Cebrián
C.F. IGUALADA (2) (4): Noelia García (portera), Elena Alert, Araceli Barroso, Marta Cuadras, Janet Mendoza (Stefany 72?) (defenses), Núria Miquel (Marina Salanova 32?), Jèssica Pablos (Judit 72?), Míriam Solias (migcampistes), Stefany Ferrer (Marta Sáez 45?) (Jèssica 86?), Mariona Marsal, Judit Pablos (Anna Bernadí 45?) (davanteres). Entrenadors Santi Ramos i Paco Pablos.
Gols: 0-1 Mariona (12?) – 0-2 Marina (63?) – 1-2 Lídia (65?) – 2-2 Patricia (78?)
Tanda penals: Per l’Igualada marquen: Mariona – Stefany – Noelia – Míriam
Àrbitre: Salvador Tomás López. Targetes grogues a Patricia (21?), Tania (38?), Mariona (88?). Targeta Vermella a Carlos (65?)