Inici Futbol El CFI femení empata davant el Son Sardina i acaba la lliga...

El CFI femení empata davant el Son Sardina i acaba la lliga en setena posició (1-1)

Final d’una lliga en què les noies de l’Igualada Femení, després d’unes jornades de patir una miqueta, han aconseguit acabar en setena posició, empatades a punts amb les cinquenes classificades i només a un punt de les quartes.

[Img #21974]L’expedició a Mallorca va permetre gaudir d’un cap de setmana d’equip, de fer pinya, més enllà del resultat d’un partit que a cap dels dos conjunts no els era vital.

Molta calor a Son Sardina diumenge al migdia. El camp, petit, tampoc afavoria els interessos de l’Igualada que, tot i així, va fer una molt bona primera part amb moltes ocasions de gol i sense veure’s seriosament inquietat per les illenques. Tot i així, el marcador no s’havia mogut quan es va anar al descans.

La segona part va seguir la mateixa tònica de domini de l’Igualada, però amb un partit una mica més travat, on el nivell de tots dos equips semblava que no es mantenia. Les ocasions van ser menys i probablement més equilibrades.

Mariona obre la llauna

No va ser fins gairebé al final del partit que un corner servit per la Sáez el remata de cap la Mariona avançant l’Igualada al marcador. La llàstima va ser que les mallorquines encara van tenir temps d’empatar en una jugada embolicada a l’àrea blava.

El següent repte per l’Igualada serà, doncs, la Copa Catalunya que encara està pendent de configurar, i l’any que ve tornar a lluitar per fer un bon paper a la Segona Divisió del Futbol Nacional.

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert (Ari Rius 63?), Araceli Barroso, Marta Cuadras, Janet Mendoza (Esther Soler 70?) (defenses), Núria Miquel, Jèssica Pablos (Marta Sáez 63?), Míriam Solias (migcampistes), Mariona Marsal, Judit Pablos, Marina Salanova (Stefany Ferrer 70?) (davanteres). Entrenadors Santi Ramos i Paco Pablos.

Gols: 0-1 Mariona (82?) – 1-1 (87?)