Inici Poliesportiu El CE Montbui s’estrena amb medalles

El CE Montbui s’estrena amb medalles

[Img #13149]El passat diumenge es va celebrar a Sant Feliu de Llobregat el Trofeu de les Roses, primera sortida a tapís d’enguany per al Club Esportiu Montbui, que presentà a 11 gimnastes de diferents nivells de Copa Catalana amb les que va obtenir els següents resultats:
A nivell IV, en categoria Infantil, amb corda, Nadine Garcia va obtenir el 3er esgraó del podi , Marta Canales va quedar 6a i Mireia Jimenez 9a.
En categoría Júnior amb pilota, Nerea Marin també aconseguí pujar al 3er esgraó del podi.
Ja en Nivell V, en categoría Infantil, amb pilota, Júlia Rúbio va aconseguir el tercer bronze del club.
Pel que fa als nivells Base (nivell VII ) , en categoría Infantil, amb maces, Ivet Farriol va aconseguir una meritòria 6a posició i Martina Ting Gras va aconseguir la 7a.
Ja en categoría Cadet, amb cinta, Míriam Alomar va poder aconseguir la 6a posició  i Karina Dueñas l’11a  estrenant-se satisfactòriament en aquest difícil nivell.
I per finalitzar , en categoría Sènior, amb pilota, Sara Alomar aconseguí una excel.lent 2a posició i Marina Marfil la 5a.
Les entrenadores quedaren orgulloses del treball realitzat i les classificacions obtingudes fins al moment. Ara continúen treballant per a les competicions de Copa Catalana, que comencen aquest pròxim cap de setmana.
Bons resultats del Club Gimnàstic Aula
A la prova hi van participar cinc gimnastes del Club Gimnàstic Aula, en categoría infantil nivel IV, Anna Ais amb aparell de corda va ser 5ª, mateixa categoría però nivell V, Abril Cots amb pilota va ser 6ª. En categoría júnior i amb pilota nivell IV, Diana Stösslein va ser 7ª i Ruth Reymundi 11ª. Amb categoría júnior però nivell V i aparell corda, Raquel Hornas va ser 7ª.
Totes elles han superat amb èxit la primera presa de contacte amb el tapís, ja que el proper diumenge 23 comença la Copa Catalana.