Inici Futbol El Castell d’Òdena, guanyador del campionat de futbol sala d’AMPAs

El Castell d’Òdena, guanyador del campionat de futbol sala d’AMPAs

[Img #8268]El passat dijous 20 de juny es va disputar la Final del 6è Campionat de Futbol Sala d’AMPA’s organitzat pel Consell Esportiu de l’Anoia.

La Final la van disputar els equips del Castell d’Òdena i del Carme. El partit va començar amb un domini clar per part de l’equip d’Òdena gràcies a la materialització de les ocasions creades. En els primers 5 minuts de partit el marcador ja reflectia un clar 4 a 0. La diferència entre els dos equips era que l’Òdena marcava en cada ocasió i el Carme no ho podia fer degut a la bona actuació del seu [Img #8267]porter i del bloc defensiu. Al descans s’arribava amb un 7 a 1, resultat que no reflectia el joc vist sobre de la pista. Però l’efectivitat era el que comptava i l’Òdena era el clar dominador de la final.

En la segona meitat, el conjunt del Carme va tenir més la possessió de la pilota però eren incapaços de perforar la porteria rival degut al gran nivell defensiu del rival. La intensitat del partit, tot i la diferència en el marcador, va seguir incrementant, els dos equips volien aconseguir marcar més gols. Tot i intentar-ho el Carme no ho va aconseguir i per contra l’Òdena va marcar dos gols més sentenciant la final amb un marcador de 9 a 1.

Els golejadors van ser: Òdena- Isaac Molas, Marc Berenguer, Jaume Bernades, Òscar Caro (2),  José Copoví (4); Carme- Àlex Pino

Felicitar als pares del Castell d’Òdena per aquest gran resultat en la final contra el Carme. Aquest equip també havia quedat primer en la fase regular.

Els altres equips que també han participat en aquest campionat han estat els següents: Alta Segarra, C.E. Mestral, Garcia Lorca, Escolàpies, Escola Pia, Garcia Fossas i Castellolí. A tots ells agrair-los la participació i esperem poder-nos retrobar la temporada vinent.