Inici Destacats Igualada celebrarà l’1 de maig amb dues concentracions

Igualada celebrarà l’1 de maig amb dues concentracions

COMPARTIR

L’1 de maig, el dia del treball, es celebrarà a l’Anoia amb dos actes simultanis a Igualada organitzats des de diferents àmbits.

Per una banda, els sindicats CCOO i UGT celebraran una concentració amb el lema “Ara ens toca a nosaltres! + igualtat, + ocupació, + salaris, + pensions”. La concentració tindrà lloc a les 12 del migdia a la cantonada del Passeig Verdaguer amb el Carrer Sant Magí d’Igualada.

A més de les reivindicacions estrictament laborals, els sindicats exigeixen la derogació de la “llei Mordassa” i denuncien “la pèrdua de qualitat democràtica i de llibertats, tanmateix continuarem treballant per construir ponts d’entesa a Catalunya, per restablir el marc de diàleg imprescindible per restaurar l’autogovern i cercar solucions polítiques i personals per a les persones que avui es veuen privades de llibertat”.

També a les 12 del migdia sortirà de la Plaça de la Masuca una manifestació amb el lema “Els drets els conquerim lluita a lluita”. La marxa l’organitzen CGT Anoia, Arran Igualada, les agrupacions anoienques de la CUP, USTEC-IAC, COS Anoia, Intersindical CSC, Trabala Transfeminista i el CSA Delícies.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*