Inici Societat Dos encaputxats despengen de l’Ajuntament d’Igualada la pancarta pels presos polítics

Dos encaputxats despengen de l’Ajuntament d’Igualada la pancarta pels presos polítics

COMPARTIR

Dos encaputxats van despenjar la nit del passat 19 d’octubre la pancarta que presidia el balcó de l’Ajuntament d’Igualada reclamant la llibertat dels presos polítics i els exiliats.

L’acció l’ha reivindicada el col·lectiu anomenat Acción Resistencia Liberación Penedès (GLP), que l’ha difòs a través d’un vídeo a Youtube, on afegeixen que dediquen l’acció al Guàrdia Civil ferit en la manifestació del sindicat policial Jusapol de finals de setembre.

COMPARTIR

14 COMENTARIS

 1. Ho tornarem a penjar, els cops que faci falta. Normal que els faci mal els ulls sentir-se i veure’s carcellers tot segrestant gent innocent.
  No tenen ni els pebrots de demanar euroordre pels exilitats. Quin ridícul.

  • Potser seria hora que deixéssiu de banda el vostre discurs vicitimiste carregat de falsetats i acceptéssiu que hi ha persones a qui fa mal als ulls la “batasunització” de l’espai públc.

   • Josep el que per tu és un «batasunització» de l’espai públic és per molts una protesta per una injustícia que afecta independentistes i no independentistes. Els representants del poble, ajuntament, ha decidit posar part de la protesta en el mateix ajuntament democràtic.

 2. Per cert, infoanoia, ja sabem que cobreu del règim i per tant heu de fer-vos ressò del que us dicten els amos, però resulta molt trist que en aquest diari no hi càpiga la més mínima concessió a la dissidència. A veure si algun dia publiqueu algun article que expliqui per què als colpistes els anomeneu sistemàticament “presos polític” i als pròfugs “exiliats”. És clar que aquesta concessió a la imparcialitat seria demanar molt, sent com sou els portaveus del separatisme més ceballut que habita el cor de Tractòria.

  • Josep

   De moment totes les resolucions judicials ens porten a pensar que són presos polítics. Et recordo que els propers mesos començarà un judici, on la justícia espanyola jutjarà a tota una sèrie de persones, mentre que la persona que dirigia a tots aquests, el president Puigdemont, no la poden jutjar, no pas perquè estigui amagat en un cau i no el troben, sinó perquè jurídicament és impossible. No et fa pensar això? Tu realment creus que els jutges belgues són independentistes? O simplement imparteixen justícia sobre un tema d’un país que amb prou feines abans d’arribar-los el cas, amb prou feines sabien que existia.

   Reflexiona-hi

   • Els jutges belgues son tant «particulars» que van denegar l’extradició d’una etarra amb crims de sang i que regenta una botigueta al bell mig de Brussel·les des de fa anys. Si l’astracanada que va fer el tal Puigdemont de proclamar «no se que» i l’endemà fugir com un covard, ho hagués fet allà i s’hauria amagat a qualsevol país, t’asseguro que l’euroordre s’hagués executat. Han volgut ridiculitzar el sistema judicial d’aquí i l’evidencia no es pot negar. La veritable justícia és que «qui la fa la paga» i la colla d’irresponsables que van infringir les normes han de passar per l’adreçador, o és que es pensaven que eren omnipotents? Ja es va veure amb la mussa del «mandat democràtic» a la vigília de declarar va fugir també com una rata i gràcies a ella els seus col.legues van quedar en presó preventiva. S’ha d’estar molt fanatitzat per no acceptar el mal que han fet aquesta gent, dividint la societat, empobrint el teixit empresarial i pervertint la solvencia i el respecte que durant quaranta anys hem tingut arreu. Avui fa pena aquesta Catalunya que per quatre aventurers de baix nivell s’ha convertit en la riota del mon.

    • Va ser la justícia Alemana qui no va extradir a Puigdemont, després d’això el jutge Espanyol va retirar les euro-ordres per por a fer el ridícul en la resta de paisos d’Europa (per cert sense un motiu judicial, per lo tant a la meva opinió prevaricant per deixar de perseguir a uns presumptes delinqüents).
     Dius que van empresonar a la resta per que Puigdemont va fugir, si això es així, no diu també aquesta llei que tant defensem a vegades que es te que jutjar a algú per els actes propis i no per els de la resta?
     Lo de dividint la societat m’ha fet gracia tambe, qui no es sap de suportar opinions politiques distintes a les seves per mi no te mes valor que el que deixa de ser amic d’algú per que es de l’equip contrari de futbol, el futbol també divideix i ho ha fet sempre,no? Prohibim que la gent sigui del barça?

 3. Tens tota la raó Josep, sens dubte tot aquella cantarella de «la llibertat d’expressió» només és el discurs dels fariseus que com els protagonistes del «cop» prediquen el contrari del que exerceixen. La vergonya de tenir un personatge a l’alcaldia que practica l’activisme per fer mèrits i profanar l’ajuntament amb propaganda de delinqüents, és una veritat que no es pot negar i la proesa d’aquests nois arrencant aquella pancarta indigne és per felicitar-los amb tota efusivitat.

 4. Feliciteu-los doncs!
  I a cada frase que dieu us creix més i més el nas…
  Delinqüents? sense ni tan sols judici? Està bé, està bé…
  Fugits de la justícia?? Sense pebrots per fer efectiva cap euroordre, ni a Bélgica, ni a Escòcia, ni a Suïssa, ni a Alemania… Està bé, està bé…
  Empobrint el teixit industrial?? Res més lluny de la realitat, el teu fanatisme no et deixa veure la realitat i el ridícul que fas és important.
  Dividir la societat? per votar? com a Escòcia? 54% 46%? Estan tan fotuts i dividits els escocessos.. (ironia on)
  Aviat caurà la causa que no s’aguanta per enlloc i el que s’amagarà com un rata seràs tu, que de moment ja t’amagues des de l’anonimat.

  Salut i República

 5. Agafa el diccionari i cultivat una mica llegint la definició de «delinqüent». Abans de l’euroordre els covards ja van fugir o sigui que no desviïs el tema perquè la teva impotència argumental és notòria. Que tres mil empreses escolaritzassin el seu domicili social és una prova innegable de l’empobriment de la iniciativa econòmica d’aquest país i per cobrir la teva ignorància en el tema t’hauria de fer vergonya veure com les dues úniques institucions bancàries d’aquest país, amb una trajectòria autènticament catalana amb més de cent anys de solvència varen tenir també de canviar el domicili social per gràcia dels teus ídols. I per últim dividir la societat és una evidència que només la poden negar els fanàtics d’un cantó perquè els que sempre han viscut en harmonia són dialogants i empàtics, els que no tenen arguments són els que donen el cop de porta perquè saben que l’engany que han patit no el poden contradir.
  I per rematar el tema et diré que la teva mala educació i agressivitat és pròpia dels que a manca de poder lluir la raó només els queda el recurs de la vulgaritat, i el teu últim punt n’és una prova evident. Efectivament amb gent com tu aquest país mai hagués pogut resistir tots els embats que la història l’ha sotmès. I fes-me cas: torna a l’escola que tens molt per aprendre, sobretot educació!

   • @Albert.- Això és un argument?, quin nivell noi! T’hauria d’avergonyir que un país com Catalunya que ha tingut homes d’empenta, gent amb iniciativa, entitats capdavanteres en els seus àmbits, no tingui institucions financeres que són el cor que fa bategar l’economia. Sens dubte que et falta respirar una mica d’aire pur i sortir d’aquest ofeg que us han imposat els que jugant amb les emocions de la gent han portat la desgràcia a aquest país. Fes un viatge una mica lluny i desintoxicat

 6. El vídeo em recorda a un montatge com els que feien els jihadistes, evidentment no es pot comparar tallar colls amb pancartes, però si és evident l’agressivitat i la ràbia d’aquest moviment, no sou capaços de fer les coses altre manera, a cara tapada i amb nocturnitat.

  • Potser que t’adreçis als cadells del Torrat que van encaputxats tallant carreteres i cremant pneumàtics…i ho fan en nom d’un comité de defensa!!! Pero evidentment segueixen l’exemple dels seus mestres, com aquell que un divendres proclama una republica i el vespre del mateix divendres s’escapa amagat en un cotxe… o aquelles mosses que cridaven «ni un pas enrera» i «desobediencia» i a la vigilia d’anar a declarar s’escapen cap a Suissa i ara estan ben amagades…aixo si que es covardia i de personatges que proclamaven estar al servei de gent… Amb aquests vols fer un pais nou? Fest-ho mirar!

FER UN COMENTARI

*