Inici Bàsquet Doble derrota dels equips de l’Òdena de bàsquet

Doble derrota dels equips de l’Òdena de bàsquet

Derrota clara del sènior masculí de l’Òdena a la pista del segon classificat, l’Ipsi B, per una àmplia diferència en el marcador amb un resultat final de 91-58. El partit va estar dominat en tot moment pels locals, que mostraven un ritme de joc superior al dels odenencs i començaven el partit endollats amb un gran encert en el tir exterior. Els locals van fer un recital de triples al llarg del partit, i l’Òdena no trobava la reacció. L’Òdena proposava una zona que va frenar una mica els locals, però tot i això l’Ipsi es mostrava molt encertat ofensivament. Finalment un últim quart excel·lent de l’Òdena on va aconseguir 28 punts, va deixar el marcador final de 91-58.

Pel que fa al sènior femení, tot i que el partit va ser més igualat, també va acabar perdent contra l’Esparreguera per 53-59. El partit va començar molt igualat entre els dos equips, i tot i que l’Òdena tenia portava el ritme, no es veia reflectit en el marcador degut al poc encert. El primer quart va acabar amb 6-9. En el segon quart, l’encert va augmentar i gràcies a robar pilotes i córrer al contraatac es va poder obrir una escletxa, marxant a la mitja part amb 13-23 a favor. En la segona meitat les locals van plantejar una defensa zonal que va posar problemes a les odenenques. Tot i això s¡aconseguia mantenir les distàncies en el marcador. A l’últim quart la situació es va capgirar i l’Òdena seguia sense trobar situacions clares en atac i un arbitratge molt rigorós feia posar l’equip ràpidament en bonus, cosa que va aprofitar l’Esparreguera per capgirar el marcador. Semblava que l’Esparreguera ja tenia el partit, però dos triples consecutius de l’Òdena van permetre a l’equip tornar a estar per davant. Dues decisions arbitrals molt polèmiques en els últims instants del partit van fer decantar el resultat del bàndol de l’Esparreguera per 53-59.